«مسعود فرخی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بررسی تخلف این تورها به دستگاه قضا، فتا و پلیس اماکن استان مرکزی ارجاع شده تا رسیدگی لازم اعمال شود.
وی بیان کرد: همچنین در سال جاری از ۶۳ دفتر خدماتی استان مرکزی هفت شکایت شامل نداشتن کیفیت غذا، مکان و گشت گزارش شده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی ادامه داد: گردشگران باید تورهای مورد نظر را از مراکز معتبر و دفاتر خدمات مسافرتی دارای مجوز از میراث فرهنگی تهیه کنند.
فرخی افزود: برگزاری هرگونه تورگردشگری نیازمند اخذ مجوز است و تنها دفاتر خدمات مسافرتی امکان دریافت این مجوزها را، از ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارند.
وی بیان کرد: به منظور نظارت بر فعالیت تورهای گردشگری و شناسایی تورهای غیرمجاز در ایام مختلف سال، بازرسیهایی از مناطق گردشگری و جاذبههای استان انجام میشود.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی افزود: این بازرسیها با حضور کارشناسان این ادارهکل و نمایندگان پلیس نظارت بر اماکن عمومی، انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و انجمن راهنمایان گردشگری انجام میشود.
فرخی اظهار کرد: برخی افراد علاقهمند که قادر به اجرای تورهای گردشگری هستند اما صاحب دفاتر خدمات مسافرتی نیستند، میتوانند با عقد قرارداد با این دفاتر و اخذ مجوزهای لازم از این طریق اقدام به برگزاری تور کنند.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی افزود: برخورد با تورهای غیرمجاز گردشگری در دستور کار است و در فضای مجازی فقط با عنوان دفتر خدمات مسافرتی امکان تبلیغ و ثبت نام صورت میگیرد و سایر صفحات مجازی و غیر مجازی با آنها برخورد میشود.
فرخی افزود: همچنین کلیه اقامتگاهها از لحاظ ورود و خروج مسافرین مورد رصد میشوند و از پذیرش تورهای غیرمجاز جلوگیری میشود.
استان مرکزی دارای ۶۳ دفتر خدمات مسافرتی و بیش از۲۰۰ راهنمای گردشگری است.