نان سیر یکی از انواع پیش‌غذاهای خوشمزه است که در بسیاری از رستوران‌ها و مراکز فست‌فودی سرو می‌شود. این پیش‌غذای خوشمزه را به چند روش مختلف سرو می‌کنند که اغلب پای ثابت تمام دستور پخت‌های آن نان تست است. اگر بتوانید شیوه‌ی تهیه‌ی این نان را در خانه بیاموزید، پذیرایی‌های مفصل و خوشمزه‌ای از مهمانانتان خواهید داشت.

هر چند نان سیر را به‌عنوان یک پیش‌غذا می‌دانند، اما به‌دلیل استفاده از پنیر پیتزا در ترکیبات آن، این غذا را می‌توان حتی یک وعده غذایی مفصل و کامل نیز دانست. بنابراین اگر طرز تهیه نان سیر را بیاموزید، می‌توانید یکی از وعده‌های غذایی‌تان را در یکی از روزهای هفته به این نان اختصاص دهید.

نان سیر توسط آشپزهای حرفه‌ای در بیشتر رستوران‌های کشور سرو می‌شود؛ اما شما می‌توانید با در دسترس‌ترین مواد اولیه آن را در خانه و ظرف مدتی کوتاه تهیه کنید.

اطلاعات تکمیلی تهیه نان سیر

میزان کالری به‌ازای 100 گرم

350 کالری

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

15 دقیقه

تعداد نفرات

6 نفر

طرز تهیه نان سیر با فر

مواد لازم:

نان تست 6 برش
کره 3 قاشق غذاخوری
سیر 3 عدد
پنیر پیتزا 1 فنجان
جعفری

1 قاشق غذاخوری

پونه

¾ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به‌اندازه کافی

طرز تهیه:

1- ابتدا بوته‌های سیر را به ‌وسیله چاقو از وسط برش دهید و روی سیرها روغن بریزید.

2- ماهیتابه را روی گاز بگذارید و سیرها را داخل روغن بریزید. در این‌ حین فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سپس اجازه دهید سیرها چند دقیقه تفت داده شوند.

3- داخل ظرف دیگری کره را به‌همراه پونه، جعفری، فلفل و نمک اضافه و مواد را ترکیب کنید.

طرز تهیه نان سیر با جعفری و پونه

4- سیرها را نیز به ظرف بیفزایید و دوباره مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

5- سینی را از قبل چرب کرده و داخل آن نان تست‌ها را بچینید. اکنون قاشقی بردارید و روی هر نان تست یک قاشق از مواد داخل ظرف را بریزید.

6- اکنون سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید به‌مدت 5 دقیقه نان و مواد کاملاً پخته شوند.

7- سینی را از فر بیرون بیاورید، روی نان‌ها پنیر پیتزا بریزید و دوباره آن را داخل فر بگذارید. اجازه دهید نان‌ها 2 تا 3 دقیقه داخل فر بمانند.

طرز تهیه نان سیر با ماهیتابه

مواد لازم:

نان تست 8 تکه
کره

2 قاشق غذاخوری

سیر خردشده 4 حبه
آویشن، نمک و فلفل به‌مقدار کافی

طرز تهیه:

1- ابتدا کره را داخل ظرف بگذارید و اجازه دهید آب شود.

2- سیرها و ادویه‌ها را به کره بیفزایید و خوب مواد را ترکیب کنید.

3- نان تست‌ها را از وسط برش دهید و مواد را روی آنها پخش کنید.

4- ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید و اجازه دهید تا مدتی کاملاً داغ شود. بعد از داغ‌شدن ماهیتابه کمی زیر گاز را کمتر کنید.

5- نان تست‌ها را داخل ماهیتابه بچینید و اجازه دهید چند دقیقه تفت بخورند تا برشته شوند.

طرز تهیه نان سیر فوری

مواد لازم:

نان تست 8 عدد
کره 100 گرم
سیر 4 حبه
تره و جعفری 1 دسته
پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به‌اندازه کافی
آویشن 1 قاشق چای‌خوری
پنیر پیتزا

200 گرم

طرز تهیه:

1- ممکن است اطراف نان تست‌ها خشک شده باشد؛ اگر اینطور بود، ابتدا قسمت‌های خشک نان‌ها را جدا کنید. برای این کار قالب‌های گرد به‌کارتان می‌آیند؛ این قالب‌ها باعث می‌شوند نان‌ها ظاهر متفاوتی نیز داشته باشند.

2- تره‌ها و جعفری‌ها را کاملاً خرد کنید.

3- ماهیتابه را روی حرارت گاز بگذارید. کره را داخل آن بیندازید تا آب شود، در این حین سیرها را داخل ماهیتابه رنده کنید.

4- سبزی‌ها را داخل ماهیتابه اضافه کرده و مواد را ترکیب کنید.

5- پنیر پارمسان، نمک و فلفل و سس مایونز را نیز به مواد بیفزایید.

6- بعد از اینکه مواد را کاملاً با یکدیگر ترکیب کردید و آماده شدند، آنها را به ‌وسیله قاشق رو نان‌های تست بریزید و پخش کنید

7- روی هر نان تست مقداری پنیر پیتزا نیز بریزید.

نان سیر با پنیز پتیزا، پیش‌غذایی خوشمزه و راحت

8- نان‌ها را داخل ماهیتابه بچینید و درب آن را بگذارید.

9- بعد از گذشت مدتی پنیرها آب می‌شوند و نانتان آماده است.

10- برای تزیین و طعم بهتر نان‌ها می‌توانید کمی آویشن روی آنها بپاشید.

نکته‌های مهم در تهیه نان سیر

چند نکته طلایی و مهم وجود دارد که اگر آنها را رعایت کنید، نان سیرهایی خوشمزه و خوش‌طعم تهیه می‌کنید که قطعاً همه شیفته طعم آنها می‌شوند. اما آیا می‌دانید این نکته‌ها چه هستند؟

1- هر چه میزان سیر در این نان بیشتر باشد، طعم و مزه آن بهتر است. البته این کاملاً بستگی به ذائقه‌تان دارد؛ اگر به طعم سیر علاقه ندارید، لازم به افزایش آن نیست.

2- سیر، تازه طعم بهتر و خوشمزه‌تری به این نان می‌بخشد؛ بنابراین تاحد ممکن سیر تازه را جزء مواد اولیه‌تان قرار دهید.

3- پوره گوجه‌فرنگی طعم فوق‌العاده‌ای به نان سیر می‌بخشد؛ البته برخی‌ها ممکن است به طعم آن علاقه‌ای نداشته باشند. بنابراین اگر با پوره گوجه‌فرنگی مشکلی ندارید، با اضافه‌کردن آن به ترکیب کره و سیر می‌توانید نانی خوشمزه بپزید.

4- اگر سیر تازه ندارید یا اصلاً حبه سیر نخریده‌اید، می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید. به‌ازای هر حبه شما باید یک قاشق چایخوری پودر به موادتان بیفزایید.

5- شما می‌توانید این نان را در کنار سس مارینارا سرو کنید.

6- سرو نان سیر در کنار لازانیا، سوپ گوجه‌فرنگی یا یک کاسه سالاد سزار می‌تواند یک وعده غذایی کامل و خوشمزه باشد.

7- اگر نان‌ها بعد سرو اضافه ماندند، کافیست آنها را داخل فویل بپیچید و داخل یخچال بگذارید. این نان‌ها تا 3 روز ماندگاری دارند. برای گرم‌کردن دوباره نان‌ها، آنها را به‌مدت 10 دقیقه داخل فل گرم کنید.

8- امکان تهیه نان سیر با خمیر پیتزا نیز وجود دارد؛ کافیست مواد را روی خمیر پیتزا بریزید و نان را تهیه کنید.

آشنایی با دستورالعمل‌های بیشتر در بلاگ اسنپ فود

در این مطلب به‌طور کامل درباره طرز تهیه نان سیر به چند روش مختلف صحبت کردیم. با تهیه این نان طبق نکته‌هایی که گفتیم، می‌توانید نان سیری رستورانی و خوش‌طعم تهیه کنید که قطعاً همه مهمانانتان عاشق طعم و مزه آن می‌شوند. شما می‌توانید طرز تهیه کامل این پیش‌غذا با انواع پیش‌غذاهای دیگر را در بلاگ اسنپ فود بخوانید. بنابراین اگر علاقه به آشپزی دارید، حتماً سری به این بلاگ بزنید.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.