مسئول موزه عمارت شهرداری اردبیل روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اهالی روستای جگرکندی شهرستان نمین به تازگی ۵۹ جلد قرآن دست نویس را به این موزه اهدا کردند و نمین از دیرباز به عنوان شهر فرهنگی شهرت دارد و روستانشینان جگرکندی نیز با اهدای آن مجموعه ارزشمند به موزه عمارت شهرداری، صبغه و روحیه فرهنگی خود را به نمایش گذاشتند.
بهنام فتحی درباره ویژگیهای قرآنهای اهدایی گفت: این سی جزء قرآن خطی نفیس با خط زنده یاد ملا محمدرضا قرآن نویس تحریر شده است و همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) طی آئینی با حضور برخی مسئولان و معتمدان روستای جگرکندی، در تالار تعزیه موزه عمارت شهرداری اردبیل رونمایی شد.
کارشناس موزه عمارت شهرداری اردبیل نیز در خصوص قرآنهای نفیس گفت: قرآنها خطی و دستنویس هستند و از آنها خوب محافظت شده است و نیاز خیلی کمی به مرمت قرآنها احساس میشود و کارهای مرمتی و حفاطتی لازم به نحو احسن در موزه انجام خواهد گرفت.
زهرا قدری ادامه داد: زنده یاد ملامحمدرضا قرآن نویس که از اهالی روستای جگرکندی نمین بوده، حدود ۱۱۵ سال پیش قرآنها را با خط خوش و خوانا نوشته و به یادگار گذاشته است و همه این ۵۹ مجلد کلام الهی، شامل سی جزء قرآن میشود.
وی ادامه داد: قرآنهای اهدایی، در تالار تعزیه موزه عمارت شهرداری برای بازدید علاقه مندان، آماده شده و بخشهای دیگر موزه نیز همه روزه به صورت رایگان برای بازدید عموم آزاد است و این موزه به جهت استقرار در مرکز شهر، برای همگان قابل دسترسی است و شهردار اردبیل، شورای اسلامی شهر و همکاران شهرداران مناطق و سازمانهای تابعه برای رونق هر چه بیشتر موزه تلاش میکنند.
کارشناس موزه عمارت شهرداری اردبیل افزود: این موزه از نظر مرمت و بازسازی بنا، جایزه خشت طلایی را اخذ کرده و طی چهار سال گذشته در آیین انتخاب موزههای برتر کشور (ایکوم) در شاخصهای مختلف موزه برتر کشور انتخاب شده و ساختگاه عمارت شهرداری از محلات قدیمی اردبیل بوده و عمارت بر روی پایههای "نارین قلعه سی" احداث شده است.