به گزارش ایرنا، داریوش امانی روز سهشنبه در همایش هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در اتاق بازرگانی اهواز با بیان اینکه افزایش کرایه بار و مسافر پیگیری می شود اظهار کرد: افزایش ۶۰ درصدی قیمت حمل بار و مسافر در دستور کار قرار دارد که امید است در جلسات ستاد تنظیم بازار مصوب شود.
وی با بیان اینکه از ۲۶ پایانه کشور ۸.۵ میلیون تن کلا جابجا شده است ادامه داد: هدف دولت سیزدهم این است که از ظرفیت مناسب کشور در حوزه ترانزیت به بهترین شکل استفاده شود.
امانی با بیان اینکه در بخش راهداری کشور حدود ۱۰ هزار کارگاه راهداری وجود دارد گفت: ۲ هزارو ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی در کشور ساخته شده که این اتفاق به همت راهداران محقق شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: تمام تلاش دولت این است که تبدیل وضعیت نیروهای راهداری با برنامهریزیهای لازم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در کشور مسائل و مشکلات زیادی برای توسعه وجود دارد اضافه کرد: تلاش می شود تا در مقوله معیشت کارکنان راهداری تغییری حاصل شود و رانندگان و شرکت های حمل و نقل ثابت کردند پای مردم ایستادهاند.
امانی با بیان اینکه برای رسیدن به نقطه مطلوب حدود ۲۷ هزار کیلومتر در بهسازی راه روستایی به بودجه ای معادل ۳۵۰ همت نیاز است گفت: این بودجه در توان دولت نیست ولی تلاش میشوداین اتفاق از درآمدهای سازمان محقق شود.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: دولت نگاه ویژه ای به استان خوزستان دارد و امسال اعتباری بیش از ۲۰۰ برابری برای بهسازی راههای خوزستان در نظر گرفته است.
بهره برداری از خط دوم ریلی اهواز - اندیمشک
معاون عمرانی استانداری خوزستان نیز در این همایش با بیان اینکه امروز دولت نگاه خوبی به استان خوزستان دارد گفت: امسال خط ریلی دوم اهواز - اندیمشک به بهره برداری خواهد رسید.
محمد خانچی توضیح داد: در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی ۱۹۹ دستگاه اتوبوس و تعداد زیادی تاکسی و...خریداری شده است.
وی تاکید کرد: خوزستان در مساله تخصیص اعتبارات باید در سطح ملی مورد توجه باشد و این نگاه ویژه در حوزه حمل و نقل به ویژه در ایام اربعین راهگشاست.
معاون عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به افزایش زایران اربعین حسینی و کاهش چشمگیر تصادفات جادهای در خوز ستان ادامه داد: با همکاری مجموعه وزارت راه و شهرسازی، امسال هفت هزار نفر اتباع در خوزستان بدون مشکل جابجا شدند.
جابجایی بیش از ۳۱ میلیون تن کالا از خوزستان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان در این همایش با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون در حوزه کالا ۳۱ میلیون و ۷۰۰ تن کالا از مبادی استان به تمام نقاط کشور حمل شده است اظهار کرد: در حوزه حمل و نقل چهار میلیون و ۶۷ مسافر به مقاصد مختلف کشور جابجا شدند.
محمد جولا نژاد ادامه داد: فعالیتهای راهداری با طرح نوروزی و حرکت کاروانهای راهیان نور آغاز و با سفر زائران اربعین و طرح راهداری زمستانه به پایان میرسد که این چرخه به صورت مداوم سالانه تکرار میشود.
وی با اشاره به احداث ۱۱۱ کیلومتر راه روستایی در سال ۱۴۰۱ در خوزستان گفت: بر اساس برنامهریزی این اداره کل، تا پایان امسال ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی بهسازی خواهد شد.
جولانژاد بابیان اینکه تعداد ۲۲۳ روستای بالای ۲۰ خانوار در خوزستان نیاز به احداث راه روستایی دارند ادامه داد: بهسازی یکهزار و ۲۶۰ کیلومتر راه روستایی استان در حال برنامهریزی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان توضیح داد: ۱۴ هزار میلیارد ریال اعتبار از ابتدای سال تاکنون برای طرحهای استان هزینه شده که یک هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال در حوزه راهداری در دست اقدام است.
کاهش چشمگیر تصادفات جادهای در خوزستان
رییس پلیس راه خوزستان در این همایش با اشاره به اینکه امسال تصادفات جاده ای کاهش چشمگیری داشته است اظهار کرد: در حوزه ایمنی راه امسال، هیچ نقطه پرحادثهای در استان وجود ندارد.
سرهنگ سعید رحیمی افزود: در حوزه راه به دستور استاندار خوزستان بخش عظیمی از برنامهها انجام شده اما همچنان تعداد قابل توجهی از طرحها با پیشرفت ۵۰ درصد باقی مانده است.
رییس کانون انجمنهای صنفی شرکتهای مسافربری خوزستان با اشاره به مشکلات رانندگان حمل و نقل و مسافربری در خوزستان گفت: از مسئولین درخواست می شود در حوزه واردات خودرو همکاری کنند تا اتوبوس و تاکسیهای مسافری نوسازی شوند.
عبدالرضا فتاحی ادامه داد: دولت باید در خصوص توزیع لاستیک و روغن دولتی نگاه ویژهای به صنعت حمل و نقل داشته باشد.
وی افزود: افزایش نرخ کرایه باعث میشود رانندگان با انگیزه بیشتری فعالیت کنند چون در غیر این صورت با چالش جدی روبرو خواهیم شد.