شیراز_ایرنا _معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس با اشاره به قوانین حمایت از تولیدات داخلی، گفت: دستگاه‌های اجرایی فارس از تولیدات و دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان داخلی این استان استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالعلی کریمی روز سه‌شنبه در آیین هفته پژوهش و افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فارس تاکید کرد: قوانین و مقررات لازم برای بهره‌مندی دستگاه‌های اجرایی فارس از محصولات فناوران و پژوهشگران استان نیز وجود دارد چرا که بر این اساس اگر محصولی مشابه داخلی داشته باشد دستگاه‌های اجرایی دولتی نمی‌توانند از نمونه خارجی آن استفاده کنند.

وی با اشاره به تاکید استاندار فارس بر حمایت از پژوهشگران فارس، افزود: جامعه صنعتی، تولیدی و اجرایی فارس باید درخواست‌های تحقیقاتی و پژوهشی خود را پژوهشگران بومی ارائه کنند و به خارج از استان نسپارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس اظهار کرد: فارس بیش از ۱۶۰ واحد دانشگاهی دارد، این ظرفیت بالایی است و این استان پهناور در عرصه علمی و پژوهشی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

کریمی اذعان کرد: پهناوری فارس ظرفیت بالقوه‌ بزرگی یرای آن است که به نظر نمی رسد هنور به فعل رسیده باشد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای فارس در کشاورزی، گفت: به رغم کمبود بارندگی و کاهش منابع زیر زمینی اما کماکان فارس به عنوان استانی کشاورزی شناخته می‌شود و انتظار است، دانشگاه به نیازهای این حوزه توجه جدی داشته باشد.

کریمی اضافه کرد: همچنین لازم است صنایع تبدیلی و تخصصی بخش کشاورزی در این استان توسعه یابد.

هوش مصنوعی در اولویت پژوهشی فارس

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس یادآور شد: سال گذشته کارگروه پژوهش استان پنج محور پژوهشی از مسائل مهم کشور و استان را برای پژوهش به محققان ارائه کرد.

وی افزود: امسال ۲ محورسلامت و تاثیر هوش مصنوعی در ارتقای بهره‌وری در کارگروه پژوهش فارس مطرح شده و به زودی موضوعات مربوط به آن ابلاع می شود.

کریمی از دانشگاه‌ها و پژوهشگران فارس خواست تا مجدانه در این محورهای پژوهشی ورود کنند.

دانش‌آموزان روحیه پژوهشگری کسب کنند

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس بااشاره به محصولات و تولیدات ارائه شده در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فارس از دانش آموزان، دانشجویان و تولید کنندگان این استان دعوت کرد تا از این نمایشگاه بازدید کنند.

کریمی اظهار کرد: دانش‌آموزان باید به این رویداد بیایند، ببینند و با اهمیت پژوهش آشنا شوند.

وی ادامه داد: روحیه علمی و تحقیق باید در دانش آموزان تقویت شود و آنها را از همان ابتدا به این سمت و سو بریم.

پس از این نشست، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فارس افتتاح شد.

در قالب این نمایشگاه ۳۵ دستگاه، دانشگاه و مرکز پژوهشی فارس آخرین دستاوردهای پژوهشی خود را در معرض دید و معرفی قرار دادند.

بیش از ۱۰۰ محصول نوآورانه و فناورانه در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده و تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷ پذیرای بازدیدکنندگان است.