تهران - ایرنا - رئیس انستیتو پاستور ایران از همکاری تعدادی از آزمایشگاه‌های این مرکز با آزمایشگاه‌های مرجع سازمان جهانی بهداشت خبر داد.

به گزارش ایرنا از وبدا، رحیم سروری روز سه‌شنبه در دیدار با معاونان وزارت بهداشت لیبی با اشاره به قدمت ۱۰۳ ساله انستیتو پاستور ایران، اظهار داشت: این مرکز یکی از قدیمی‌ترین مراکز تولیدی، تحقیقاتی، فناوری و ارائه خدمات سلامت در سطح جهان است که در سال‌های گذشته تا به امروز در ارتباط با خدمات متنوع سلامت در منطقه و با بسیاری از کشور های آفریقایی همکاری داشته است.

وی ادامه داد: بخشی از ظرفیت این مرکز مربوط به تحقیقات و فناوری است که ۶ گروه، ۲۲ بخش و ۹۶ آزمایشگاه تخصصی در انسیتو پاستور ایران در حال فعالیت هستند همچنین ۱۴۰ عضو هیأت علمی نیز در این مرکز در حال فعالیت هستند که یک دهم آنها دانشمندان شناخته شده بین المللی در رشته‌های خود محسوب می‌شوند.

رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه این مرکز در تولید کیت‌های تشخیصی، واکسن، مواد تزریقی و سایر مواد مورد نیاز حوزه سلامت نقش بسیار مهمی دارد، افزود: بخش آموزش این مرکز صرفا در مقطع PHD و DHD در رشته‌های مختلف دارد و از سوی دیگر در ارتباط با دوره‌های توانمندسازی نیز از کشورهای دیگر ایفای نقش می‌کند.

سروری ادامه داد: انستیتو پاستور ایران با سه انستیتو پاستور الجزایر، تونس و مراکش ارتباط زیادی دارد و طرح مربوط به تشخیص مولکولی و همکاری مشترکی در زمینه تولید واکسن لیشمانیا با این سه کشور داریم.