به گزارش ایرنا، علی نصیری روز چهارشنبه در نشست مشترک مدیران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مدیران سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری با اشاره به اهمیت هماهنگی دستگاههای امدادی به منظور افزایش توانایی در هنگام بروز حوادث، از این همافزایی به عنوان راهکاری برای پیشگیری از کار موازی، ارتقای توانایی نیروها و افزایش توان کار مشترک نام برد.
وی افزود: آتشنشانی و مدیریت بحران هر دو باید صاحب اقتدار باشند و این اقتدار به نفع ایمنی مردم است و نتیجه آن همافزایی و همدلی و رفع مشکلات است تا صدای واحدی داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهر تهران نیز در این نشست مشترک با اشاره به تاثیر منفی ناهماهنگیهای احتمالی میان دستگاههای امدادی بر خدماترسانی مطلوب به شهروندان یادآور شد: در آتشنشانی دو موضوع پیشگیری و عملیات داریم که به هم وابستهاند.
قدرت الله محمدی افزود: مدیریت بحران فراتر از آتشنشانی است و میتواند در پیشگیری، بیشترین نقش را ایفا کند تا از وقوع بحران جلوگیری کنیم، بنابراین مدیریت بحران بحران میتواند به ما کمک کند تا اتفاقی رخ ندهد.
وی در ادامه بر لزوم پرهیز از موازیکاری به عنوان یکی از مولفههای مهم فعالیت مشترک دستگاههای امدادی تاکید کرد و یادآور شد: همه باید در کنار هم باشیم تا بتوانیم به خروجی موثری برای نجات جان شهروندان برسیم.
به گزارش ایرنا، نشست مشترک مدیران سازمان مدیریت بحران با سازمان آتش نشانی با هدف افزایش هماهنگی و تعامل بیشتر در مرکز عملیات اضطراری شهر تهران برگزار شد.
در این جلسه که با حضور علی نصیری رییس سازمان مدیریت بحران تهران، قدرتالله محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی و معاونان و مدیران دو سازمان برگزار شد موضوعات مختلفی در بخشهای مربوط به پیشگیری، ایمنی، داوطلبان مردمی، مباحث مربوط به آمادگی و عملیات و نیز موضوعات اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بررسی وضعیت امدادگران مردمی، بررسی نتایج ارزیابی ایمنی ساختمانهای مهم و بلندمرتبه در شهر تهران و نقش و مسئولیت هر یک از دستگاهها در این زمینه، بررسی نحوه استفاده از مرکز آموزش آتشنشانی به منظور آموزش داوطلبان و نیز بررسی پژوهشهای مشترک موضوعات دیگری بود که در این نشست درباره آنها بحث و گفت وگو صورت گرفت.