به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا شامگاه چهارشنبه در مراسمی به مناسبت گرامیداشت هفته حمل و نقل در سنندج، با اشاره به اینکه برای تکمیل پروژه کریدور شمالغرب در استان به ارزش روز، بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است، اظهار کرد: در بخش زیرساخت حمل و نقلی استان، عقب ماندگی قابل توجهی به ارث رسیده است و جاده ها با شاخص راه اصلی و فرعی، کارکرد ترانزیتی دارند.
وی افزود: کردستان در سالهای گذشته در بحث کاهش تصادفات رانندگی و مرگ و میر ناشی از تصادفات جادهای در رتبههای آخر کشور قرار گرفته بود و بیشترین تلفات را داشت.
استاندار کردستان تاکید کرد: طی ۲ سال گذشته تمرکز جدی به این موضوع شد و رتبه کردستان در سال گذشته از ۲۸ کشور به رتبه چهارم ارتقا یافت و در ۶ ماه اول امسال هم رتبه اول را کسب کرده ایم.
زارعی کوشا با بیان اینکه خوشبختانه امروز استان کردستان در حوزه حمل و نقل یک استان ریلی است، ادامه داد: مجموعه دستگاههای عمرانی، راهداری، امدادی، پلیس راه و راهور در کف میدان همه ایام سال در مناسبتهای مختلف در حال خدمت رسانی و لایق تحسین و قدردانی هستند.
وی اضافه کرد: مجموعه راهداری و خدمت در حوزه حمل و نقل ابعاد و انواع مختلفی دارد و خرسندیم که امسال حمل و نقل ریلی به خانواده حمل و نقل استان در اضافه شده است.
استاندار کردستان با اشاره به اینکه حوزه راهداری در احداث، مدیریت حمل و نقل و در خدمت رسانی همواره در مواقع مختلف زحمات زیادی بر عهده دارند، یادآور شد: این حوزه با تشکیل و همکاری یک تیم منسجم آرامش و آسایش را به مردم و مسافران هدیه میکنند.
زارعی کوشا با بیان اینکه حوزه حمل و نقل در کردستان نیز به واسطه مرزی بودن استان،حوزه ویژهای است افزود: بیش از هفت میلون تن کالا سالانه در محورهای استان جابجا میشود.
وی شاخص بهرهمندی از راه روستایی آسفالته در کردستان را در ابتدای دولت ۲۰ درصد زیر میانگین کشوری اعلام کرد و گفت: این تفاوت اکنون به ۹ درصد رسیده و در حال حاضر این شاخص در کشور ۸۴ و در استان ۷۵ درصد است.
استاندار کردستان از آسفالت بیش از ۳۱۰ کیلومتر راه روستایی طی ۲ سال گذشته خبر داد و یادآور شد: این حجم کار معادل پنج سال قبل از آن است.