به گزارش ایرنا، علی اصغر شالبافیان روز پنجشنبه در نشست فعالان گردشگری آذربایجان غربی و ترکیه افزود: از این تعداد، پنج اثر در آذربایجان غربی قرار دارد که باید از این ظرفیت برای میزبانی از گردشگران داخلی و به ویژه کشورهای همسایه استفاده شود.
وی اضافه کرد: ارتباط استانها و شهرهای ۲ کشور ایران و ترکیه به ویژه استان هایی که قرابت فرهنگی، تاریخی و زبان مشترک دارند، زمینه ساز توسعه محصولات و مقاصد گردشگری است.
وی اظهار کرد: فعالان گردشگری کشور ترکیه با توجه به همسایگی با ایران و استان آذربایجان غربی می توانند از ظرفیت های تاریخی این استان و کشور بازدید کنند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: میراث ناملموس و آیین های متنوع از ادیان و قومیت های مختلف نیز در آذربایجان غربی بسیار قابل توجه بوده و غنای فرهنگی مردمان این استان را نشان می دهد.
شالبافیان گفت: گردشگری ابزاری برای پیوند ملت ها با همدیگر است و فعالان گردشگری از ارکان این امر محسوب می شوند.
وی افزود: شرکت در نمایشگاههای گردشگری ۲ کشور و برگزاری رویدادهای گردشگری یکی از عوامل زمینه ساز همکاری ایران و ترکیه به شمار می رود که به همین جهت در نمایشگاه گردشگری تهران که طی سال آینده برگزار خواهد شد گروه های زیادی از ترکیه حضور خواهند داشت.
رییس منطقه آناتولی شرق اتحادیه آژانس های مسافربری ترکیه نیز در این نشست اظهارکرد: گردشگرانی از ۲۱ شهر این کشور در ارومیه حاضر شده اند که امیدواریم این روند در هفته ها و ماه های آتی با حجم بیشتر گردشگران ادامه یابد.
«جودت اوزگوکچه» اضافه کرد: امیدواریم با همراهی نهادهای مسوول، زمینه برای توسعه همکاری های گردشگری بین ایران و ترکیه فراهم شود.
به گزارش ایرنا، نشست فعالان گردشگری آذربایجان غربی و ترکیه با حضور فعالان حوزه گردشگری آذربایجان غربی و ترکیه برگزار شد.
همچنین معاون وزارت میراث فرهنگی به همراه گردشگران ترکیه ای از برخی اماکن گردشگری ارومیه و برخی از شهرهای استان بازدید کردند.
آذربایجان غربی به عنوان تنها استان مرزی ایران با ترکیه ۵۵۰ کیلومتر مرز با این کشور دارد.