قزوین - ایرنا - معاون سلامت دامپزشکی قزوین گفت: طی ۹ ماه سال جاری ۶۲ هزار و ۶۸۶ مورد بازرسی از واحدهای تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان انجام شد.

امیر جوادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار، کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان را به صورت مستمر برشمرد و تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بر ۱۶ میلیون ۷۲۵ هزار و ۱۷۱ مورد ذبح دام و طیور از نظر بهداشتی و شرعی نظارت شده است.

به گفته این مسوول، مصرف کنندگان مواد خام دامی در این استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کشتار غیرمجاز، عرضه فرآورده دامی تاریخ گذشته و یا غیربهداشتی، مراتب را برای بررسی موضوع بلافاصله با سامانه ۱۵۱۲ به ادارات دامپزشکی در تمامی شهرستان ها اطلاع دهند.

جوادی با بیان اینکه بسته بندی گوشت و مرغ غیرمجاز جزو تخلفات بهداشتی محسوب می شود، خاطرنشان کرد: به بسته بندی هایی با این روش، شناسه ای تعلق نمی گیرد و بدون نظارت دامپزشکی انجام هم صورت گرفت که در صورت مشاهده بازرسان دامپزشکی به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد.

معاون سلامت دامپزشکی قزوین یادآور شد: کشتارگاه های دام و طیور، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، سردخانه ها، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی و اماکنی مانند توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، هتل ها، رستوران ها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می کنند، تحت پوشش برنامه کنترل و نظارت بهداشتی قرار دارند.