یاسوج - ایرنا - یک شرکت دانش بنیان با "طرح هوشمند سازی شهری"، در قالب یک تفاهم نامه یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد را با حمایت استانداری، بسیج سازندگی، برنامه و بودجه و فناوری اطلاعات ، هوشمند می کند.

به گزارش ایرنا، طرح "ستون های هوشمند شهری" برای نخستین بار در کشور از سوی شرکت دانش بنیان "ایده سازان ویرا" یاسوج طراحی شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد روز شنبه در جلسه امضای تفاهم نامه حمایت از این ایده اظهار داشت: بسیج سازندگی با حمایت از این طرح ،زیرساخت های لازم را برای توسعه هوشمند شهر یاسوج فراهم می کند.

سرهنگ حسن رضایی حمایت از نخبگان و کارآفرینان را یک اولویت مهم دانست و بیان کرد: طرح هوشمند سازی شهری از طریق هوش مصنوعی برای اولین بار در کشور توسط جوانان یک افتخار بزرگ برای استان محسوب می شود.

وی افزود: باید با استفاده از ظرفیت های مختلف زمینه توسعه و اجرای این طرح مهم و کاربردی را در شهر یاسوج فراهم کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه حمایت از تولید دانش بنیان را ضروری دانست و گفت: طرح هوشمند سازی شهر یاسوج یک طرح مهم و کاربردی برای رفع بسیاری از مشکلات خواهد بود.

سید محمود رادمنش بر فراهم کرن زیرساخت های طرح هوشمند سازی شهر یاسوج تاکید کرد و گفت: این پروژه به صورت عملیاتی در یاسوج به عنوان اولین شهر کشور اجرا خواهد شد.

وی اظهارکرد: این طرح به عنوان طرحی ملی نیازمند همکاری همه نهادها برای اجراست.

رادمنش ادامه داد: نیاز است کاغذبازی های اداری برای حمایت همه جانبه از این طرح ملی در سطح استان برداشته شود.

رادمنش از همکاری استاندار، فرمانده سپاه فتح و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای حمایت مالی از این طرح تجلیل کرد.

مجری طرح ستون های هوشمند هم گفت: با مطالعه و تحقیق ،مجموعه شرکت ایده سازان مبین ویرا نمونه کارگاهی این محصول را برای ارائه ۲۰ نوع خدمت تولید کرده و از لحاظ فنی نیز تایید شده است.

عباس اسفندیاری بیان کرد: با حمایت های همه مسئولان به زودی خط تولید صنعتی این محصول وارد فاز اجرایی خواهد شد.

وی اظهار کرد: بعد از اجرای خط تولید استقرار این ستون ها در سطح شهر و حتی استان برنامه ریزی و تعریف خدمات بیشتر برای بهره وری بهتر در دستور کار قرار خواهد گرفت.

اسفندیاری تصریح کرد: بعد از طی این مراحل از این محصول به عنوان یک پیشران برای هوشمند سازی شهر یاسوج استفاده خواهد شد.

وی خدمات این محصول را شامل پایش تصویری سطح شهر دانست و گفت: نداشتن پایش تصویری در استان به عنوان یک چالش بزرگ مطرح است.

اسفندیاری اطلاع رسانی از طریق انتقال صوت و تصویر از طریق بردهای تصویری ستون های هوشمند برای آگاهی بخشی همه شهروندان را از دیگر کارکردهای هوش مصنوعی دانست و گفت: این مزیت به صورت یک نمایشگر قابل هدایت ،اطلاعات کافی را در کمترین زمان ممکن در اختیار شهروندان قرار می دهد.

وی اضافه کرد: اعلام وضعیت های اضطراری برای رسیدگی بهتر نیروهای امدادی، انتظامی، امنیتی و اورژانس با یک کلید و فراخوان برای رسیدگی بهتر در این طرح طراحی شده است.

اسنفدیاری شعاع عملیاتی هر ستون برای هماهنگی و شتاب بخشی نیروهای عملیای را بین یکصد تا ۱۵۰ متر ذکر کرد.

توزیع شبکه وافای یا بیسیم رایگان برای شهروندان را از دیگر مزیت های مهم این طرح ذکر کرد و گفت: در این طرح یک شبکه اینترنت مدیریت شده برای استفاده شهروندان در مواقع ضروری به صورت خودکار و رایگان تامین می شود.

مجری طرح هوشمند اضافه کرد: این ستون هوشمند با الگو سازی می تواند در مواقع ضروری نبود برق و انرژی مورد نیاز را نیز تامین کنند.

اسفندیاری ادامه داد: همه این خدمات که شامل پایش اطلاعات در حوزه های مختلف است کمک می کند که با پیشروی اطلاعات را جمع آوری و در اختیار هوش مصنوعی برای اجرا قرار می دهد.

وی افزود: دراین طرح تامین اینترنت امن برای شهروندان نیز لحاظ شده است.

اسفندیاری اضافه کرد: برای نمونه در این طرح در شهری مثل یاسوج که با معضل ترافیکی روبه رو است می توان از طریق هوش مصنوعی اطلاعات کافی برای رفع گره ترافیکی را دراختیار کاربران و متولیان قرار داد.