" عبدالمجید دراهکی " روز شنبه در نشست با فعالان حوزه مهارت اظهار داشت: روشهای مختلف جوشکاری یکی از مهارتهای پایه و در عین حال فراگیر در بین کارآموزان فنی و حرفهای است.
وی افزود: جوشکاری در تمامی زمینههای صنعتی جایگاه خود را پیدا کرده و به عنوان یک فرآیند کلیدی در تولید و ساخت و ساز مختلف شناخته میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر حرفه جوشکاری را مستلزم مهارت و دانش در زمینههای مختلف از جمله فیزیک، مواد و مهندسی دانست و تصریح کرد: آموزش جوشکاری به روش سنتی، شامل آموزش عملی در کارگاه جوشکاری است.
دراهکی اضافه کرد: در کنار مزایای بسیار و غیرقابل انکار تحول دیجیتال در آموزش جوشکاری از بعد استفاده از تکنولوژی در بهبود و سرعت بخشیدن به فرآیندهای آموزشی نیز محدودیتهای آموزش سنتی را کنار گذشته و فرصتهایی جدید در خدمت آموزش فراهم آورده است.
وی ادامه داد: شبیهساز این فرآیند حیاتی با تکنولوژی واقعیت مجازی منجر به کاهش هزینههای مواد اولیه و مصرفی در فرآیند آموزش، بهبود سطح ایمنی و سلامت کارآموزان، بهبود کیفیت آموزش جوشکاری، افزایش شمار کارآموزان در واحد زمان بدون نیاز به تعدد مربی، دستیابی و ایجاد علاقهمندی هنرجویان خواهد شد.
دراهکی در خصوص اهمیت فرآیند ساخت شبیهساز آموزشی جوشکاری گفت: این شبیهساز فرآیند کامل جوشکاری MAG مطابق با استانداردهای فنی حرفهای قادر به کاهش هزینههای آموزش به ازای هر هنرجو تا ۶۰ درصد هزینههای جاری است.