به گزارش ایرنا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز شنبه در آیین رونمایی از تولید نخستین دستگاه بیل هیدرولیکی ۷۵ تن در کشور افزود: شرکت «آذرآب» هم از جمله ظرفیتهای مهم استان مرکزی بوده و نیاز است این شرکت مورد حمایت مسوولان قرار گیرد تا بتواند با قدرت به تولید خود ادامه دهد.
وی ادامه داد: نمایندگان باید به اصل ۴۴ دقت ویژه داشته باشند، برای واگذاری صنایع ۶ شرط اساسی را باید رعایت شود تا از بروز مشکل برای صنایع جلوگیری شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: رشد هشت درصدی اقتصادی کشور در برنامه هفتم توسعه پیش بینی شده و رهبری معظم انقلاب به رشد هشت درصدی اقتصادی و کاهش تورم تاکید داشتند و راهکار اصلی این مساله سرمایه گذاری در تولید است.
وی ادامه داد: شرکت هپکو با حمایت های وزارتخانه صمت، سازمان تامین اجتماعی، استانداری و مهندسان در آستانه تحول ملی و بین المللی قرار دارد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطر نشان کرد: امید است با تلاش مهندسان و کارگران داخلی ماشین آلات هپکو در کشورهای عراق، سوریه، لبنان و تمامی کشورهای منطقه حضور فعال داشته و شاهد رشد و پیشرفت این شرکت در حوزههای مختلف باشیم.
آیت الله دری نجف آبادی با تاکید بر تخصیص ارز به نیازهای ضروری کشور گفت: ارز باید به تولید و نیازهای ضروری تخصیص داده شود و هر یک سنت آن باید حساب و کتاب داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری ویژه و پشتیبانی بیشتر در حوزه قطعات در شرکت هپکو، قطع وابستگی هرچه بیشتر این شرکت را به همراه دارد.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: شرکت هپکو باید اتاق فکر، قطعه سازی و ارتباط با شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای خارجی در بازار داخل و خارج حضور پررنگتری داشته باشد.
وی ادامه داد: با تلاش متخصصان داخلی باید کشور در این صنعت نیز، همانند صنعت موشکی روی پای خود ایستاده و جمله ما می توانیم محقق شود.
تولیدات شرکت هپکو از تولید ماشین آلات راهسازی به تولید ماشین آلات راهسازی و معدنی تغییر کرد
استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: اتفاقات مناسبی در چند سال اخیر در شرکت هپکو اراک رخ داده و تغییر سهامدار غیر اهل به سهامدار اهل از جمله این تغییرات است.
فرزاد مخلص الائمه افزود: تغییر راهبردی شرکت هپکو اراک از ساخت ماشین آلات راهسازی به ساخت ماشین آلات راهسازی و معدنی از دیگر اتفاقات مناسب در این شرکت است.
وی ادامه داد: امید است شرکت هپکو اراک در کلاس جهانی قرار گرفته و در آینده شاهد صادرات ماشین آلات این شرکت به سراسر جهان باشیم.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اتفاقات بزرگی نیز برای شرکت آذرآب اراک افتاده است و این شرکت پس از پنج و نیم ماه با دستور ریاست جمهور از سهامدار غیر اهل به سهامدار اهل واگذار شده است.
مخلص الائمه گفت: شرکت واگن پارس اراک با همت مهندسان و کارکنان این شرکت رکورد زد و یک هزار واگن را تحویل خطوط ریلی کشور داد.
وی اظهار کرد: با دستور ریاست جمهور، ظرفیت واگن سازی متروی تهران که در انحصار یک شرکت بود بین شرکتهای واگن سازی تقسیم شده و قسمتی از آن به واگن پارس اراک اختصاص یافته و به زودی شاهد دریافت بخشی از این تقاضا در اراک هستیم.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
هپکو ۲۵ نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.