به گزارش ایرنا، مردم شهرستان مرزی در منتهیالیه شرق گلستان به عنوان یکی از نقاط محروم و کمتر برخوردار کشور در دولت سیزدهم به ویژه سفر اخیر رییس جمهور مورد عنایت ویژه قرار گرفته و امکانات درمانی آنان در حال توسعه و تجهیز است.
آیت الله سیدابراهیم رئیسی که یکم دیماه در دومین روز سفر استانی به گلستان وارد مراوهتپه شده بود پس از دیدار با مردم این شهر، در توقفی کوتاه، به بیمارستان علوی این شهر رفت و با کارکنان و پزشکان این مرکز درمانی گفتوگو کرد.
کارکنان تنها بیمارستان مراوهتپه در این دیدار خواستار توجه بیشتر مسوولان به توسعه امکانات و تجهیزات لازم این بیمارستان از جمله اختصاص یک دستگاه آمبولانس شدند که بلافاصله رییس جمهور دستور پیگیری این موضوع را صادر کرد.
به گفته سعید گلفیروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان، با دستور رییس جمهور و پیگیری وزیر بهداشت و تاکید استاندار بعد از گذشت یک روز از این مطالبه، یک دستگاه آمبولانس تحویل بیمارستان علوی مراوهتپه شد.
مردم مراوهتپه که تا ۲ ماه قبل به دلیل کمبود برخی پزشکان متخصص از جمله قلب و عروق، رادیولوژی و سونوگرافی در تنها بیمارستان این شهرستان مرزی مجبور به انجام سفرهای اجباری به شهرهای اطراف برای دریافت خدمات درمانی بودند با پیگیری مسوولان استانی شاهد حل مشکل دسترسی خود به انجام رادیولوژی و سونوگرافی با استقرار نیروی متخصص هستند.
علاوه بر آن طبق اعلام مدیر شبکه بهداشت و درمان مراوهتپه، هم اینک ۲ پزشک متخصص قلب و عروق به صورت شیفتی در بیمارستان علوی بیماران را معاینه و درمان میکنند.
منصور خوجملی دستگاه سیتی اسکن را از دیگر نیازهای بیمارستان علوی برشمرد و تاکید کرد: پیگیری در سطح استان برای تحقق این نیاز در حال انجام است و با توجه به مراجعات زیاد افراد نیازمند به دیالیز، سه دستگاه فعلی جوابگو نیست و خواستار تخصیص یک دستگاه جدید هستیم.
وی افزود: بیمارستان دولتی مراوهتپه ۲ دستگاه آمبولانس داشت که به دلیل خرابی قابلیت استفاده ندارند لذا کادر درمانی آن در سفر رییس جمهور به شهرستان این خواسته را مطرح کردند که بلافاصله در کمترین زمان شاهد تحقق آن هستیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مراوهتپه ادامه داد: روزانه ۲۰۰ نفر برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان علوی مراوهتپه مراجعه میکنند.
به گزارش ایرنا، تیرماه سال ۱۴۰۰ تنها بیمارستان دولتی مراوهتپه با ۶۴ تخت شامل بخشهای اورژانس، اتاق عمل سرپایی، دیالیز، آزمایشگاه، رادیولوژی، اطفال و داخلی با زیربنای ۶ هزار و ۶۰۰ مترمربع، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مسوولان کشوری و استانی برای کمک به دسترسی بهتر مردم این شهرستان مرزی به خدمات بهداشتی و درمانی به بهره برداری رسید.
خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، ۵۰ خانه بهداشت روستایی و عشایری و ۶ پایگاه اورژانس شهرستان مرزی مراوهتپه به مردم ارائه میشود.
شهرستان مراوهتپه حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستای دارای کُد شناسایی و در گستره سه هزار و ۶۰ کیلومتر مربع سکونت دارند.