به گزارش ایرنا، در پیام پیمان جبلی آمده است: درگذشت استاد ناصر طهماسب، صاحب صدای جادویی و دلنشین و به یاد ماندنی سالهای طولانی در رادیو و تلویزیون تلخ است. مرحوم طهماسب چه در بازیگری و چه در صداپیشگی، هنرمندی توانمند بود و مستندهای فراوانی با دم گرم او، دیدنی و شنیدنی شدند. فقدان این چهره تاثیرگذار هنر دوبله را به خانواده آن مرحوم ، دوستان و جامعه هنری تسلیت میگویم.
پیام تسلیت معاون سیما در پی درگذشت ناصر طهماسب
معاون سیما نیز در پیامی درگذشت ناصر طهماسب را تسلیت گفت.
متن پیام محسن برمهانی معاون سیما به این شرح است: خبر درگذشت «ناصر طهماسب» از هنرمندان پیشکسوت و برجسته تلویزیون موجب تاسف و تالم اینجانب شد.
این هنرمند ارزنده که ستاره ای درخشان و ماندگار در هنر دوبله بود با صدای منحصر به فرد خود طی سال ها فعالیت هنری در کارهایی برجسته هنرنمایی و با لحن های متفاوت به جای شخصیت های معروف و نام آشنای سینمای جهان صداپیشگی کرد.
او با روحیه ای که داشت هنرمندان فراوانی را پرورش داد و الگوی بسیاری از گویندگان و مدیران دوبله این سرزمین شد.
پیام تسلیت رییس سازمان سینمایی سوره
به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، در پی درگذشت هنرمند پیشکسوت و صدای ماندگار دوبله ایران مرحوم ناصر طهماسب، حمیدرضا جعفریان رییس سازمان سینمایی سوره پیام تسلیتی را منتشر کرد.
متن این پیام تسلیت به شرح زیر است: «درگذشت استاد ناصر طهماسب در ایامی که شمیم «حقیقت» در هوای سینمای ایران پیچیده و سینمای مستند به جشن نشسته بود، خیلی زود کام ما را به تلخی کشاند.
صلابت صدای او سهم ویژهای از خاطرات چند نسل از آثار ماندگار سینمای جهان در سالهای دورتر دارد و در سالهای اخیر، اعتبار همین صدا به پشتوانهای برای مستندسازان جوان سینمای انقلاب تبدیل شد تا راوی رنجهای ایران باشند.
رازها و روایتهای بسیاری از متن ناگفتههای تاریخ معاصر، حالا با رنگ صدای شورانگیز و باصلابت ناصر طهماسب بر تابلوی حافظه جمعی مردم ایران نقش بسته است و این مصداق همان مانایی یک «صدا» برای «همیشه» است.
طنین رازآلود صدای ناصر طهماسب با وجود تمام بیمهریهایی که در سالهای اخیر دید، هیچگاه در حافظه سینمای خاموش نخواهد شد و پاسداشت میراث ماندگارش دینی است که بر گردن دلسوزان «سینمای مستند» و «تاریخ معاصر» باقی خواهد ماند.»
ناصر طهماسب در سن ۸۴ سالگی درگذشت. او دوبله را به صورت حرفه ای از اوایل دهه ۱۳۴۱ آغاز کرد. طهماسب افزون بر گویندگی نقش های اول، در فیلم های سینمایی و مجموعههای تلویزیونی زیادی به عنوان مدیر دوبلاژ و سرپرست گویندگان فعالیت داشته است.
صدای طهماسب یادآور نقش آفرینی بازیگران بزرگی مانند هارولد لوید، هنری فوندا، آنتونی پرکینز، جک نیکلسون و دیوید جانسن است. همچنین به یادماندنی ترین نقش هایی که او گویندگی آنها را به عهده داشته است عبارتند از: فرمانده کسلر در سریال ارتش سری و ابوالفتح با بازی علی نصیریان در سریال هزاردستان اثر علی حاتمی و یوگی در کارتون یوگی و دوستان و جانی سکا در نقش بلال در فیلم محمد رسول الله.
طهماسب در سال ۱۳۶۳ اولین بار، بازیگری را در فیلم راه دوم تجربه کرد. او سپس سال ۸۵ در سریال مرگ تدریجی یک رویا برای تلویزیون بازی کرد.