رضا بهراملو روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: در سال ۱۴۰۰ میزان صادرات محصولات گلخانه ای از همدان به کشورهای خارجی پنج هزار تن بود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان یادآور شد: میزان صادرات محصولات گلخانه ای از این استان در سال قبل نیز ۱۵ هزار تن بود.
این مسوول گفت: عمده مشتریان محصولات گلخانه ای استان همدان مربوط به کشورهای همسایه و کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند.
بهراملو، توسعه اراضی گلخانه ای را از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی در کشور و مصرف آب بالا در اراضی سنتی و فضای باز، گلخانه ها می توانند مصرف آب بسیار کمتری داشته ضمن اینکه تولید محصولات در آنها بیشتر است.
وی با بیان اینکه به دلیل فضای کنترل شده گلخانه ها امکان مقابله با آفات در آنها به شکل کیفی تر فراهم است،اظهار کرد: محصولات گلخانه ای در بازارهای خارجی مشتری پسند هستند و از این حیث نیز گلخانه ها ضمن کمک به تامین امنیت غذایی جامعه امکان ارزآوری قابل توجهی برای کشور دارند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان همچنین گفت: با حمایت های دولت سیزدهم میزان گلخانه های احداث شده از سوی بخش خصوصی در همدان از ۲۵ هکتار به بیش از ۵۰ هکتار توسعه پیدا کرده است.
وی یادآور شد: اراضی گلخانه ای آماده سازی شده از سوی بخش دولتی نیز در استان همدان از ۹۳ هکتار در سال ۱۴۰۰ اکنون به ۱۴۰ هکتار افزایش یافته است.
بهراملو با بیان اینکه در دولت سیزدهم شاهد نهضت ساخت گلخانه در همدان هستیم،افزود: در همین راستا و با هدف رونق تولید داخلی و تقویت امنیت غذایی جامعه به ۳۴۰ هکتار زمین به منظور توسعه گلخانه ها در این استان مجوز تغییر کاربری داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان سرمایه گذاری در بخش گلخانه ها ضمن امکان دریافت زمین ارزان قیمت دارای زیرساخت می توانند از تسهیلات بانکی مناسب نیز بهرهمند شوند.
به گزارش ایرنا، ۱۴۱ هکتار شهرک گلخانهای در قالب ۹ شهرک آماده و در حال بهرهبرداری همچنین دو شهرک خصوصی به مساحت ۵۵ هکتار در حال بهرهبرداری است.