حسین رنجبر گلشواری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این چهار اتاق بهداشت از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ با اعتبار ۶۶۰ میلیون ریال در مدارس سرزمین آب و آفتاب راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: با راهاندازی این اتاق های بهداشت در مدارس نگین خلیج فارس، فعالیتها و برنامههای این بخش از انسجام و سازماندهی مناسبتری برخوردار شده و مراقبین سلامت بهتر میتوانند خدمات بهداشتی و آموزشی خود را به دانش آموزان ارایه دهند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: اتاق بهداشت این مدارس به امکانات و تجهیزاتی از جمله تخت معاینه، قدسنج، ترازو، تب سنج، فشارسنج، انواع آتل شکسته بندی، ماکت دهان و دندان، چارت بینایی، میزپانسمان و جعبه کمکهای اولیه مجهز بوده و اقداماتی از جمله معاینات غربالگری دانشآموزان، قد و وزن، ارایه خدمات بهداشتی و کمک های اولیه در آن انجام می شود.
رنجبر گلشواری اضافه کرد: ارایه خدمات بالینی در مدرسه، سلامت محیط مدرسه، بهبود تغذیه در مدرسه، تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی در مدرسه، ارتقای سلامت کارکنان مدرسه، خدمات سلامت روان و مشاوره ای در مدرسه و مشارکت والدین و جامعه در برنامه های سلامت در مدرسه و رابطین سلامت دانش آموزان را هشت شاخص برای مدرسه مروج سلامت در جزیره قشم عنوان کرد.
وی تعداد مربیان بهداشت فعال در جزیره قشم را ۱۰ مربی اعلام کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم گفت: سال گذشته نیز پنج اتاق بهداشت در شهرستان قشم با اعتبار ۴۵۰ میلیون ریال افتتاح شده بود.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی قشم با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۲ هزار و ۷۱۰ دانش آموز (۱۵ هزار و ۸۸۱ دختر و ۱۶ هزار و ۸۲۹ پسر) در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون ۲۴۰ مدرسه و یکهزار و ۲۶۷ کلاس درس دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.