حمید رضا متقیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این فهرست برای بازه زمانی ۱۰ ساله به صورت ۲ ماهنامه منتشر میشود و پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که در پایگاه وب آو ساینس دریافت کردهاند در نظر گرفته میشوند و معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است.
۱۳ عضو هیات علمی و دانش آموخته دانشگاه شهرکرد در فهرست ۲ درصد برتر جهان
وی اظهار داشت: افزون بر این، بر اساس گزارش موسسه ISC بر مبنای دانشگاه استنفورد با استفاده از "شاخص استنادی مرکب" مبتنی بر تعداد استنادهای دریافتی، جایگاه الگوی هم نویسندگی و شاخص نویسندگان، فهرست پژوهشگران پراستناد یک و ۲ درصد برتر حوزههای علمی شناسایی و معرفی میشوند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: بر این اساس تعداد ۱۲ عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد و یک نفر از دانش آموختگان این دانشگاه در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر سال۲۰۲۳ معرفی شدهاند.
وی یادآور شد: بهزاد قاسمی استاد تمام رشته مهندسی مکانیک-سیالات، یعقوب طادی استاد تمام رشته مهندسی مکانیک-جامدات، یاسر کیانی دانشیارمهندسی مکانیک - جامدات، افشین احمدی ندوشن استاد تمام رشته مهندسی مکانیک-سیالات، افراسیاب رییسی استاد تمام رشته مهندسی مکانیک-سیالات، سید مرتضی هاتفی دانشیار رشته مهندسی صنایع و مرتضی بیاره دانشیار رشته مهندسی مکانیک - سیالات از جمله این افراد هستند.
به گفته وی، محمد احسان بصیری دانشیار رشته مهندسی کامپیوتر، هادی آروین دانشیار رشته مهندسی مکانیک - جامدات از دانشکده فنی و مهندسی، فایز رئیسی استاد تمام رشته علوم و مهندسی خاک (دانشکده کشاورزی)، عزیزالله فلاح استاد تمام رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی(دانشکده دامپزشکی)، جواد علیدوستی استادیار رشته ریاضی کاربردی (دانشکده علوم ریاضی) و سارا رستمی (دانش آموخته دانشگاه شهرکرد) از دیگر اعضا هیات علمی در این فهرست هستند.
متقیان افزود: همچنین بر اساس آخرین گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) نیز علی روحانی عضو هیات علمی گروه زبانهای خارجی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد در فهرست ۴۲۴ پژوهشگر پر استناد در علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام قرار گرفت.
وی اضافه کرد: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC)، سالانه با اتکاء به منابع اطلاعاتی و پایگاههای داده خود و با در نظر گرفتن تعداد استنادها به پژوهش ها، اقدام به شناسایی پژوهشگران پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری میکند و پژوهشگران پر استناد در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۴۰۰-۱۳۹۱) معرفی میشوند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه شهرکرد دارای ۶ هزار و ۵۳۰ دانشجو و ۴۰۰ استاد و۲۳ هزار و ۲۲۰ هزار دانشآموخته در رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی است.