زاهدان- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: حدود ۱۲ هزار نفر ساعت آموزش در قالب ۱۱۰ کارگاه، با موضوع خطرات سوء مصرف موادمخدر در جامعه کار و تولید استان امسال برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا خلیل احمد سلامی روز سه شنبه در دیدار با دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان اظهارکرد: در سال‌های اخیر متاسفانه شیوع پدیده خانمان‌سوز اعتیاد به مواد مخدر در میان اقشار مختلف جامعه بویژه کارگران آسیب‌های اجتماعی زیادی را در پی داشته که با توجه به این موضوع، پیشگیری و مقابله با اعتیاد در محیط‌های کارگری مورد تاکید بوده و برنامه ریزی لازم در این زمینه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه اجرای برنامه‌های پیشگیرانه سوء مصرف موادمخدر در جامعه کار و تولید نیازمند حمایت و پشتیبانی بین بخشی است، افزود: فرهنگ سازی در این حوزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید سایر دستگاه‌های متولی و فرهنگی نیز در این حوزه به میدان آمده و تکالیف و وظایف تعیین شده را اجرا کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: جمعیتی بیش از ۲۴۰ هزار نفر در استان بیمه شده اصلی تامین اجتماعی هستند که با افراد تحت تکفل، حدود یک میلیون نفر را شامل می‌شود.
وی گفت: تاکید بر استقرار خانه‌های بهداشت در محیط های کارگری، توزیع بسته های فرهنگی، اجرای برنامه های مفرح و نشاط آور در فضای کار و تولید، برگزاری پویش ورزش و کار و قدردانی از کارفرمایان سلامت محور و خانه های بهداشت کارگری برتر در سیستان و بلوچستان از جمله موضوعاتی است که در راستای پیشگیری و کاهش اثرات سوء مصرف مواد مخدر می‌شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار افزود: بر اساس شیوع شناسی صورت گرفته، جامعه کار و تولید بدلایل مختلف آسیب پذیری بیشتری در مقابل معضلات اعتیاد دارد و باید به نسبت گستره این جامعه، خدمات ویژه‌ای نیز برای پیشگیری و مقابله با مشکلات ناشی از اعتیاد ارائه کرد.
علی ولایتی پور بیان کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان از همه امکانات و ابزار ممکن در تعامل با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برای اجرای برنامه های پیشگیرانه در جامعه کار و تولید استفاده خواهد کرد.