به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی در نشست با مسئولان خوابگاههای دانشجویی اظهار داشت: تراکم اسکان در خوابگاههای این دانشگاه وجود دارد. حدود هشت سال پیش، هزار دانشجوی کارشناسی در دانشگاه داشتیم اما امروزه با وجود اینکه ظرفیت خوابگاههای دانشجویی تغییری نداشته، تعداد دانشجویان متقاضی خوابگاه در دوره کارشناسی از هزار دانشجو به حدود ۱۷۰۰ دانشجو افزایش یافته است و معمولا تعدادی به این ظرفیت اضافه می شود و تراکم اسکان در خوابگاه ها افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه ظرفیت اسکان در خوابگاهها باید متناسب با امکانات باشد، تصریح کرد: متاسفانه این مشکل جدی خوابگاههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که حتما آن را حل خواهیم.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: ساخت حداقل دو یا سه خوابگاه جدید در دستور کار دانشگاه قرار دارد. بسیاری از خیرین برای ساخت خوابگاههای دانشجویی اعلام آمادگی کرده اند؛ اخیرا با یک خیر تفاهم هایی انجام دادیم و قرار شد زمینی را برای این کار در اختیار خیر قرار دهیم و او نیز هزینهای برای این کار اختصاص خواهد داد. در حال انجام برخی هماهنگیهای لازم در این زمینه هستیم.
رهایی ادامه داد: مورد دیگر بحث تجهیزات خوابگاهها است. یعنی تجهیزات جاری نظیر لوازم برقی که در این زمینه بودجهای را در نظر گرفتیم و دو نفر از خیرین نیز برای کمک به این بخش اعلام آمادگی کردند. به طور کلی پیش بینیهای لازم صورت گرفته و این مشکلات حل خواهد شد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: مشکل عمده در حوزه خوابگاههای دانشجویی به تاسیسات خوابگاهها برمی گردد که فرسوده شده اند. در این بخش رفع برخی مشکلات و تامین امکانات جدید نظیر تعمیرات یا تعویض آسانسور هزینه بر است، بخشی دیگر نیز به روند کار مربوط میشود. ضمن اینکه باید بودجهای برای این بخش در نظر گرفته و در همان سقف هزینه شود.
وی همچنین از تخصیص بودجه اضطراری برای خوابگاههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: با این تخصیص اگر با مسائل و مشکلات ناگهانی مواجه شویم، معطل بودجه نخواهیم ماند.