گچساران- ایرنا- دروغ پراکنی استعفای‌ اعضای‌هیأت‌ اجرایی انتخابات گچساران، دوری از دروغ و تحریف عقاید، جلوگیری از مشوش کردن افکار مردم و انتقادهای منصفانه از مهمترین موضوع‌های مطرح شده در نشست خبری اعضای شورای تامین با خبرنگاران بود.

به گزارش ایرنا،خبرنگاران گچساران روز سه شنبه در نشست خبری با اعضای شورای تامین گچساران ، راهکارهای افزایش مشارکت و چالش‌های پیش روی انتخابات مجلس شورای اسلامی را مطرح کردند و خواستار همکاری دستگاه های متولی برای اطلاع‌رسانی به‌ موقع اخبار انتخابات بویژه از سوی کمیته اطلاع‌رسانی و پاسخ‌گو بودن آنها برای جلوگیری ازبروز و ظهور شایعات در این شهرستان شدند.

واکنش دادستان به استعفای‌ اعضای‌ هیأت‌اجرایی انتخابات گچساران

دادستان گچساران در این نشست گفت: خبرنگاران گچساران اغلب در چهارچوب قانون عمل کرده‌اند و در بسیاری از مسائل مربوط به حقوق عمومی مربوط به شهرستان به کمک رسانه‌ها ورود کرده و مشکلات را نیز برطرف کرده ایم.

حجت‌الاسلام محمد صدرا ادیبان تصریح کرد: انتشار خبر استعفای ۶ نفر از اعضای هیات اجرایی انتخابات در شهرستان گچساران و انتشار ان در صفحات مجازی و رسانه‌ها از اساس دروغ است.

وی بیان کرد: دوری از دروغ و تحریف عقاید از جمله نبایدهای عرصه اطلاع‌رسانی است و اهالی رسانه از افشای اسرار مردم و حاکمیت همواره پرهیز کنند.

دادستان گچساران عنوان کرد: رسانه‌ها باید نسبت به طرح و انتشار مطالب مسئولیت‌پذیر باشند و بایدها و نبایدهای رسالت اطلاع رسانی را رعایت کنند چرا که وظیفه مهم تطهیر نفس و روح مخاطبین را بر عهده دارند.

صدراادیبان تاکید کرد که انتقاد رسانه‌ای باید منصفانه و با هدف رفع مشکلات و دغدغه مردم مطرح شود.

وی در عین حال یکی از مشکلات مهم در شهرستان گچساران را تشکیل گروه های مختلف مجازی و پیج‌های متفاوت ‌در فضای مجازی دانست .

وی با بیان اینکه رسانه ها باید اخلاق رسانه ای را در کار خود رعایت کنند ،اظهار کرد: متأسفانه برخی رسانه‌ها به جای امیدآفرینی با انتشار دروغ‌های شاخ‌داری ذهن مردم را مشوش می‌کنند که این موارد خلاف قانون و اخلاق است.

ادیبان ابراز کرد: در سال های گذشته با متخلفان در حوزه انتخابات برخورد کرده‌ایم و این روند با توجه به قانون ادامه می یابد.

انتشار اخبار خلاف واقعیت در رسانه ها جرم است

وی اظهار کرد: رسانه ها از ایجاد تفرقه در جامعه پرهیز کنند چرا بین طوایف باید وحدت و همدلی ایجاد کرد.

صدراادیبان اظهار کرد: تبلیغات قبل از موعد جرم، تخریب یک داوطلب هم جرم است و در این زمینه پرونده‌هایی تشکیل و در حال رسیدگی است.

وی افزود: هدف از نشست با خبرنگاران ،افزایش زمینه مشارکت احاد مردم به شرکت حداکثری در انتخابات و هم‌اندیشی با اصحاب رسانه برای جلوگیری از انتشار مطالب خلاف واقع است.

دادستان گچساران افزود: اگر مطلبی خلاف واقع در خصوص انتخابات در رسانه‌ها و پیچ‌های خبری نشر داده شود جرم تلقی شده و برخورد قانونی خواهد شد.

فرماندار: رعایت صداقت در انتشار اخبار

فرماندار گچساران گفت: رسالت اصلی خبرنگاران و فعالین حوزه اطلاع‌رسانی، رعایت اصل صداقت در انتشار اخبار و قانون مداری است.چارچوب‌های عملکرد رسانه‌ها را قانون مشخص کرده است.

روانبخش دیهیمی خوب با بیان اینکه رسانه‌ها از مدیران انتقاد سازنده کنند ، افزود: خبرنگاران سعی کنند علاوه بر صیانت از آبروی اشخاص در انتخابات واقعیت‌ها را به جامعه القا کنند.

فرماندار گچساران تصریح کرد: در برخی مواقع بعضی رسانه‌ها دروغ‌ پراکنی می‌کنند و در زمینه استعفای هیأت اجرایی همه اعضا که نمی‌شود در یک موضوع هم‌نوا و هم‌صدا باشند .

وی ادامه داد: انتظار این است که خبرنگاران حداقل قبل از انتشار مطالب ، از مسئولان مربوطه سؤال بپرسند و از ورود به مسائلی که موجب نگرانی مردم جامعه را فراهم می‌کنند پرهیز کنند.

دیهیمی خوب اظهار کرد: در صورتی که مدیری با هر دیدگاهی در جلسات سیاسی و میتینگ‌های انتخاباتی شرکت کنند، با آن برخورد قانونی خواهد شد.

وی افزود: رقابت، مشارکت، سلامت و امنیت انتخابات مورد توجه اصحاب رسانه قرار گیرد و اگر امروز امنیت در سطح شهرستان حاکم است با تلاش خبرنگاران و در کنار شورای تأمین میسر شده است.

فضای رسانه ای در گچساران باز است

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار گچساران افزود: رسانه ها در حضور حداکثری مردم و رقابت انتخاباتی سالم می توانند نقش مهمی داشته باشند.

جهانگیر علیزاده ابراز کرد: نقش اصحاب رسانه در انتخابات در وهله اول روشنگری و ایجاد یک بستر مناسب برای آگاهی دادن به افراد جامعه برای یک انتخاب صحیح است.

وی با بیان اینکه پایبندی به قانون در انتخابات بسیار مهم است ،گفت: فضای رسانه‌ای گچساران نسبت به سایر نقاط استان بازتر است که این مسئله می تواند هم تهدید و هم فرصت باشد.