ایوب رحیمی چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: جشنواره تئاتر مناطق کشور پس از پنج سالی که راکد مانده بود دوباره احیا شد و در حال حاضر بیست و هشتمین دوره از این جشنواره در حال برگزاری است؛ در حقیقت ۲سال است که شاهد احیا و برگزاری این رویداد در استانهای مختلف کشور هستیم.
دغدغه هنرمندان تئاتر؛مشکلات زیرساختی و فنی
کارگردان تئاتر «دختر ساحل» ادامه داد: بدون شک رویداد دچار نقصهایی است که باید برطرف شود اما احیای جشنواره منطقهای تئاتر فجر یک ضرورت بود که نمیتوان نقش مهم آن را در ارتقای جایگاه هنرهای نمایشی در استانهای مختلف نادیده گرفت.
وی در خصوص میزبانی استان فارس در این جشنواره گفت: سال گذشته استان فارس میزبان شایستهای برای برگزاری این رویداد بود و قطعا امسال هم این رویداد در این استان به نحو احسن برگزار میشود چراکه متولیان و دستاندرکاران برگزاری این جشنواره در فارس تمام تلاش خود را برای هر چه بهتر برگزار کردن آن به کار گرفتهاند.
رحیمی با بیان اینکه هنر تئاتر با مشکلات زیرساختی و فنی رو به روست، افزود: برطرف شدن این مشکلات موجب افزایش انگیزه هنرمندان فعال در این عرصه و رونق گرفتن بیش از پیش تئاتر میشود.
کارگردان تئاتر صحنهای «دختر ساحل» در رابطه با اجرای این نمایش در استان فارس گفت: خوشبختانه گروه ما توانست اجرای خوب و هماهنگی را به نمایش بگذارد؛ برای موسیقی این نمایش نیز سعی کردیم افزون بر استفاده از سازهای کوبهای از ساز گیتار هم بهره ببریم.
معرفی عوامل نمایش
به گزارش ایرنا، این نمایش به نویسندگی عبدالله ذاکری و بازیگری ابوالقاسم احدیان، ماهان صابری، عبدلله ذاکری، کاظم ذاکری سه شنبه پنجم دی ماه تماشاخانه استاد لایق به روی صحنه رفت.
در خلاصه نمایش «دختر ساحل» آمده است: دختر ساحل به رسم عادت همیشگی به ساحل میرود و اهالی او را دیوانه میدانند چون حرفها و رفتارش با بقیه مردم فرق دارد تا اینکه روزی دریا طوفانی میشود و...
تئاترهای صحنهای بیست و هشتمین جشنواره تئاتر مناطق کشور در شیراز پنجم تا هشتم دی ماه به روی صحنه میروند.
چه آثاری در این دوره از جشنواره اجرا میشود؟
این جشنواره با نمایش شازو به کارگردانی قحطبه فخرایی شهر دیر به مدت ۴۵ دقیقه صبح سه شنبه ۵ دی ماه در سالن استاد هودی اجرا شد و در ادامه نمایش دختر ساحل به کارگردانی ایوب رحیمی شهر میناب به مدت ۵۰ دقیقه در سالن استاد لایق به روی صحنه رفت.
پس از آن نمایش تبار خون به کارگردانی محمدعلی دانشگر شهر سمنان به مدت ۶۰ دقیقه در سالن استاد هودی، نمایش ناگفتههای گودال ابوفارس به کارگردانی مصطفی ولیزاده شهر شاهرود به مدت ۵۰ دقیقه در سالن فقیه اجرا شد و نمایش نسناس به کارگردانی مسلم نارکی شهر گچساران نیز به مدت ۷۵ دقیقه در سالن استاد لایق؛ پذیرای علاقهمندان بود.
برنامه روز چهارشنبه ۶دیماه
روز چهارشنبه ۶ دی ماه هم نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده است به کارگردانی داوود پارسا شهر گچساران به مدت ۵۰ دقیقه در سالن سبز هنر شهر و نمایش خن به کارگردانی روحاله خدامی شهر دیلم به مدت ۴۵ دقیقه در سالن استاد لایق اجرا میشود.
همچنین نمایش چشمهای بسته از خواب به کارگردانی طاها دهقانزاده شهر بافق به مدت ۴۰ دقیقه در سالن استاد فقیه، بر صحنه خواهد رفت و نمایش وقت خوب مردن به کارگردانی رضا بهنامی شهر میناب به مدت ۶۵ دقیقه در سالن استاد هودی و نمایش ترنا به کارگردانی محمد امینی شهر قم به مدت ۶۵ دقیقه در سالن حافظ، نمایش اول شخص مفرد به کارگردانی مهدی آشوغ شهر اندیمشک به مدت ۷۰ دقیقه در سالن استاد لایق به روی صحنه میرود.
برنامه پنجشنبه هفتم دیماه
پنجشنبه هفتم دی ماه نیز نمایش مجلس پنبهزنی به کارگردانی سیدمحمد حسینی شهر قم به مدت ۷۵ دقیقه در سالن استاد هودی و سپس، نمایش آیفون به کارگردانی سجاد جنتی شهر یزد به مدت ۷۰ دقیقه ساعت در سالن استاد لایق اجرا میشود.
نمایش رسم الخط به کارگردانی ایوب بختیاری شهر اهواز به مدت ۶۳ دقیقه در سالن استاد فقیه، نمایش سایلنت هملت، ساینلت به کارگردانی میلاد هارونی شهر اهواز به مدت ۹۰ دقیقه در سالن حافظ، نمایش میردوست دلارته به کارگردانی مرتضی عبدلزاده در شهر کهنوج به مدت ۹۰ دقیقه در سالن استاد لایق نمایش داده خواهند شد.
برنامه جمعه هشتم دی ماه
جمعه هشتم دی ماه نیز نمایش استخوانهای هملت در دهان سگ خانگی مرده به کارگردانی امیرشکارچی شهر قم به مدت ۶۰ دقیقه در سالن استاد لایق اجرا میشود و ساعت ۱۸:۰۰ نیز در آیین اختتامیه گروهها و هنرمندان برگزیده توسط آراء هیات داوران اعلام خواهند شد.