به گزارش سه شنبه شب ایرنا از "بارونز", دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت که همه حملات باید به قوانین بین المللی بشردوستانه پایبند باشد.
سیف ماگانگو، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل در بیانیهای گفت: ما به شدت نگران بمباران مستمر غزه توسط نیروهای اسرائیلی هستیم.
وی افزود: این بمباران شدید اخیر پس از آن صورت میگیرد که نیروهای اسرائیلی به ساکنان جنوب غزه دستور دادند تا مناطق مرکزی و تل السلطان در رفح بروند.
به گزارش ایرنا, فرانچسکا آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین با بیان اینکه نسلکشی یک فرایند ادامهدار و نه یک عمل مقطعی است، گفت: سکوت جهانیان مجوز نسلکشی در غزه را صادر کرده است.
در بیانیه سازمان ملل که توسط آلبانیز بازنشر شد، آمده است: نیروهای (رژیم) اسرائیل در محله الرمال در غزه، ۱۱ مرد فلسطینی را در مقابل چشمان خانوادههایشان به گلوله بستند، سپس همه زنان و کودکان را در یک اتاق گذاشتند و یک نارنجک به داخل آن اتاق پرتاب کردند.
به نوشته خبرگزاری آناتولی، واقعه قتل عام سربرنیتسا در ژوئن ۱۹۹۵ کشتار بیش از ۸ هزار مسلمان بوسنیایی در شهر سربرنیتسا و اطراف آن در طول جنگ بوسنی بود و رواندا نیز در سال ۱۹۹۴ شاهد یک نسلکشی بود که تخمین زده میشود بیش از یک میلیون نفر در آن کشته شدند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، اقدام به بمباران مناطق مسکونی، درمانی و فرهنگی نوار غزه کرده که در اثر این جنایت ضدانسانی بنابر آمار وزارت بهداشت غزه تاکنون ۲۰ هزار ۴۲۴ شهروند فلسطینی به شهادت رسیدهاند و بیش از۵۴ هزار ۳۶ نفر دیگر هم زخمی شدهاند.