مسعود فرجی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: میزان نیاز نهادههای دامی از جمله سویا، ذرت و جو مرغداران و دامداران استان قم در ماه در حدود ۵۰ هزار تُن است که بیشتر بهصورت روباری از مبادی ورودی توسط بخش دولتی و خصوصی تامین میشود.
وی با اشاره به وظیفه پشتیبانی امور دام در تنظیم بازار افزود: وضعیت تامین و ذخیرهسازی نهادهها در قم مطلوب است و در حال حاضر نیز در بستر سامانه بازارگاه فروش، نهادهها را با حجم انبوه و بهصورت فروش اعتباری با بازپرداخت مدت دار ۶ ماهه عرضه و در اختیار تولیدکنندگان صنعت دام و طیور قرار دادهاست.
مدیر شرکت پشتیبانی امور دام قم، توجه دولت سیزدهم به زنجیره تولید را مردم محور ذکر کرد و گفت: این شرکت در قالب حمایت از تولید کنندگان آمادگی تامین هرگونه نیاز تولید کنندگان استان را دارد و با توجه به ذخایر راهبردی پشتیبانی امور دام کشور هیچگونه مشکلی در تامین از بنادر و استانهای همجوار ندارد.
فرجی حمایتهای دولت در تامین نهادههای دامی در قالب خرید نقدی و خرید مدت دار را یکی دیگر از خدمات شرکت پشتیبانی امور دام دانست و بیان داشت: همچنین این شرکت آمادگی دارد در موضوع کشت قراردادی جو استان برای حمایت از کشاورزان مشارکت کند.
مدیر شرکت پشتیبانی امور دام قم تاکید کرد: بهرهبرداران بخش دام و طیور استان هیچ گونه نگرانی در تامین نهادههای دامی نداشته باشند و با قدرت فعالیت تولیدی خود را دنبال کنند.
به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در این استان فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی قم در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.