طهماسب غلامپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه پیش از این واحدهای مرغداری صنعتی هرمزگان ۳۰۵ واحد بوده است، اظهار کرد: تقریبا متوسط ماهانه بین یک میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون قطعه و سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام میشود.
وی، میزان تولید مرغ در سال حدود ۴۱ هزار تن عنوان کرد و افزود: روزانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ از تولیدات هرمزگان در بازار توزیع میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: البته در صورت کمبود مرغ، شرکت پشتیبانی امور دام استان از محل ذخایر، آمادگی لازم برای عرضه گوشت مرغ در بازار را دارد.
به گزارش ایرنا، طبق اعلام سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، روزانه بهطور متوسط ۲۰ تن مرغ منجمد و ۱۲۰ تن مرغ گرم در سطح شهر بندرعباس و شهرستانهای استان به منظور تنظیم بازار و کنترل قیمت مرغ کشتار روز و همچنین جبران کمبود ناشی از عرضه مرغ گرم خارج استان توزیع میشود.
مرغ منجمد تنظیم بازاری به قیمت کیلویی ۶۵۷ هزار ریال در سطح فروشگاههای هرمزگان و عاملان توزیع در دسترس شهروندان قرار گرفته است و مرغ گرم نیز پایینتر از قیمت میانگین کشوری متناسب با عرضه و تقاضا عرضه میشود.