به گزارش خبرنگار ایرنا، پرویز خالقی روز چهارشنبه در جلسه ای پیرامون مسایل منطقه ویژه اقتصادی زنجان افزود: مدتهاست که درگیر موضوع منطقه ویژه اقتصادی هستیم و در مقطعی امور آن با کُندی مواجه شد ولی اکنون پیگیری امور آن روی ریل بوده و پیشرفت های خوبی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه پیگیری ها و جدیت مدیریت استان در این خصوص بسیار موثر بود، اظهار داشت: تا به امروز ده ها جلسه با نسقداران محدوده منطقه ویژه اقتصادی زنجان برای حل و فصل مباحث اجتماعی با ساکنان محلی برگزار شده و اکنون پروژه به مرحله سرمایه گذاری رسیده است و عملیات تامین زیرساخت ها در منطقه در جریان است.
صنایع استقبال خوبی برای استقرار در منطقه ویژه اقتصادی زنجان دارند
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی زنجان در این دیدار به پیگیری های انجام شده در خصوص تامین زیرساخت های این منطقه اشاره کرد و گفت: منطقه ویژه اقتصادی زنجان ۹۲۵ هکتار بوده و عملیات لکه گذاری برای استقرار صنایع در آن در دستور کار است.
مهدی ثقفی با بیان اینکه همدلی خوبی بین مسوولان استان در خصوص پیگیری مسائل منطقه ویژه اقتصادی زنجان وجود دارد، اظهار کرد: بر اساس مصالحه نامه ای که با تعدادی از معارضین اراضی در محدوده این منطقه به امضا رسیده قرار است ۷۰ هکتار برای استقرار صنایع تبدیلی در اختیار زارعین صاحب نسق در منطقه ویژه گذاشته شود و زارعان هم از این موضوع استقبال کرده اند.
وی از استقبال خوب صنایع برای استقرار در منطقه ویژه اقتصادی زنجان خبر داد و گفت: با استقرار صنایع تا رده سوم که شامل صنایع سبک تر است در منطقه ویژه اقتصادی زنجان موافقت شده و ما پیگیر این هستیم تا مجوز صنایع رده چهار را هم بگیریم چرا که این موضوع موجب استقبال هر چه بیشتر صنایع برای استقرار در منطقه ویژه اقتصادی می شود.
ایجاد منطقه ویژه اقتصادی زنجان در مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردیبهشت ۱۴۰۰ تصویب شد و زنجان پس از ۱۵ سال انتظار به جرگه استانهای دارای منطقه ویژه اقتصادی پیوست.
در منطقه ویژه اقتصادی، قوانین کسب و کار و تجارت با سایر نقاط کشور متفاوت است.
این مناطق در داخل مرزهای کشور واقع شده اند و هدف آنها شامل افزایش تراز تجاری، اشتغال، افزایش سرمایه گذاری، ایجاد شغل و مدیریت مؤثر است.