به گزارش ایرنا کوروش احمدیوسفی روز چهارشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر جیرفت با حضور دهیاران و بخشداران این شهرستان اظهار کرد: اجازه داده نشود کسانی در روستا خرید و فروش مواد مخدر کنند، اما لزوما شیوه سلبی نباشد و می توان به شیوه ایجابی فرد را اقناع کرد که نامشروع ترین راه برای کسب درآمد را انتخاب کرده است.
وی افزود: اگر فرد بداند چه خانواده هایی متلاشی شده اند، جان و سرمایه های اجتماعی چه جوان هایی از بین رفته است از این کار دوری می کند.
احمدیوسفی ادامه داد: تا جایی که امکان دارد به سراغ پلیس و دستگاه قضا نروید مگر اینکه فرد به هیچ صراطی مستقیم نباشد.
وی افزود: اگر کسی هم از روی نیاز به این کار روی آورده اندیشمندان روستا گردهم بیایند و شغلی برای فرد فراهم کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان با بیان اینکه بسیاری از بداخلاقی ها و ناهنجاری های اجتماعی، جرایم خُرد و طلاق به دلیل اعتیاد است اضافه کرد: هزینه ها و تبعات منفی اعتیاد به مواد صنعتی شدیدتر و خطرناک تر خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه موادمخدر در همه ساحت های مختلف انسانی همچون نشاط اجتماعی، اقتصاد، بخشهای فرهنگی محیط روستایی و شهری تاثیر میگذارد گفت: مساله مواد مخدر عنایت ویژهای میخواهد و باید آن را در اولویت بگذاریم.
احمدیوسفی افزود: توسعه زیرساختی باید در کنار توسعه انسانی باشد، بنابراین اگر توسعه شناختی و آگاهی برای مردم ایجاد نشود، مشکل ساز خواهد بود به عنوان مثال اگر آسفالت مناسب ایجاد نشود، تصادف و دیگر مشکلات رخ می دهد.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری هم در این نشست گفت: مسئولان مختلف هر کدام ظرفیتی دارند و باید استفاده کنیم؛اولویت اول را باید مسائل اجتماعی و در راس آنها اعتیاد بگذاریم.
ایوب فلاحی افزود: در برخی مدارس نیمی از فرزندان ما در معرض تهدید الکل، مواد مخدر یا روانگردان هستند.
وی تاکید کرد: با استفاده از ظرفیت مردمی و کمک دستگاه ها میتوان روستاهایی که درگیر اعتیاد هستند را عاری از مواد مخدر کرد.