به گزارش خبرنگار ایرنا، همزمان با یادواره شهدای دانشجو دبیرخانه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دانشگاه فنی و حرفهای کشور اعطا شد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه در اولویت صیانت از مرزهای ارزشی و فکری یک ملت قرار دارد، گفت: استادان، رسالت خود را در حوزه های فرهنگی و اندیشه ای انجام میدهند و دانشجویان هم برای طی کردن این مسیر، باید با منظومههای فکری شهدا و آثار اندیشهای رهبر انقلاب اسلامی، بیشتر آشنا شوند.
عرفان خسرویان افزود: امروز کشورهای استعمارگری که بیش از چند سده به امکانات و ثروتهای مردم منطقه غرب آسیا دست درازی کرده بودند، اکنون در مقابل فرزندان امام راحل(ره) به میدان داری مقام معظم رهبری قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: در تمام این جبهه ها و منازعات شاهد برتری نیروی مقاومت به واسطه خون شهدا هستیم.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور اظهار کرد: نهم دیماه برگ افتخار دیگری است که با بصیرت و رشادت مردم ایران به ثبت رسید، در تقویم انقلاب اسلامی ایران، دیماه مصادف با رشادت و بصیرت ملت ایران است.
خسرویان اضافه کرد: در دی ماه شهدای بزرگی همچون شهید سردار «قاسم سلیمانی» و به تازگی سردار شهید «سید رضی موسوی» را داریم و این بزرگواران به دست دژخیمان به شهادت رسیدند تا ننگی ابدی بر چهره آنان باقی بماند.
گرامیداشت ۴۳ شهید دانشجوی دفاع مقدس و ۲ شهید امنیت
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد خراسان رضوی نیز گفت: یادواره ۴۳ شهید دانشجوی دفاع مقدس و ۲ شهید امنیت دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی، همزمان با اولین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه در سالروز وفات حضرت ام البنین نشان از ایجاد بستر فرهنگی و تفکری برای، ارائه الگوهای عملی از ایثار و شهادت است.
سید مولا خاتمی افزود: حضور شهدا در دانشگاه باعث تفکر و افزایش معنویت در بین دانشگاهیان میشود.
وی بیان کرد: نباید دستاوردهای علمی و دانش بنیان که در سایه امنیت شهدا به دست آمده را به فراموشی بسپارد.
استاد دانشگاه تهران نیز در این مراسم با اشاره به تاریخ کشور فلسطین و تحولات رخ داده در این سرزمین گفت: ساکنان اولیه فلسطین در پنج هزار سال پیش کنعانیان بودند، اینکه گفته می شود فلسطین از ابتدای تاریخ در اختیار یهودیان بوده، اشتباه است، زیرا کنعانیان از قبل در این محل سکونت داشتند و در طول تاریخ، افراد و قبایل مختلفی در این سرزمین ساکن شده و یا از این سرزمین مهاجرت کرده اند.
محمد صادق کوشکی ادامه داد: سرزمین فلسطین در زمان جنگ جهانی، مورد قیومیت کشور انگلستان قرار گرفت و یهودیان انگلستان با نقشه ای از سال ۱۹۲۱ به امید پیدا کردن زندگی بهتر، به سرزمین فلسطین مهاجرت کردند و این در حالی است که با حمایت ارتش انگلیس، مردم فلسطین از روستاها و شهرهای خود بیرون رانده میشدند و در صورت ایستادگی به شهادت میرسیدند تا آن محل در اختیار یهودیان مهاجر قرار گیرد.
کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه رژیم اشغالگر قدس برای بیرون راندن مردم فلسطین همواره نقشه های خصمانه ای داشته است، افزود: محاصره غزه یکی دیگر از برنامه های این رژیم اشغالگر است، بعد از این اقدام مردم با مشقت تمام در حال زندگی هستند و اسرائیل، اجازه کار به ۸۰ درصد مردم این منطقه را نمیدهد. اکنون ۷۰ درصد مردم غزه، دارای سوتغذیه شدید هستند.
او اظهار کرد: رژیم اشغالگر قدس شخصیت و هویت مردم فلسطین را تحقیر میکند و بر همین اساس مردم غزه به این نتیجه رسیدند که زندگی با این شرایط ارزش ندارد و سعی کردند تا با مبارزه و مقاومت از این زندان خلاص شوند.
همچنین در این مراسم از مجموعه ۴۰ جلدی «رهنامه» رونمایی شد. این مجموعه دریچهای برای دانستن و اندیشیدن جوانان مومن، دانا و انقلابی در مسیر تمدن نوین اسلامی است که از خلال دیدگاههای اندیشمندانه رهبر معظم انقلاب، مبانی، ارزشها و اصول اسلام ناب محمدی با توجه به نیازها، پرسشها و چالشهای دوران معاصر تبیین میکند.
در انتهای این مراسم از خانواده شهدای امنیت، دفاع مقدس و همچنین شهید «نادر مهدوی» فرمانده ناو گروه دریایی «ذوالفقار» تقدیر شد.
به گزارش ایرنا، ۲۶ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در منطقه چهار راه حر عامل مشهد تعدادی از اراذل و عوامل آشوبگر با تهدید و ارعاب قصد تعطیلی فروشگاهها و مغازههای این محل را داشتند که پس از حضور به موقع نیروی انتظامی و عوامل حافظ امنیت، اغتشاشگران متفرق شدند اما تعدادی از این عناصر آشوبگر به صورت ناگهانی و با چاقو به پنج دانشجوی بسیجی که دورتر از محل درگیری عوامل انتظامی ایستاده بودند، حمله کردند، دراین حادثه ۲ نفر به نامهای «دانیال رضا زاده »و «حسین زینال زاده» به شهادت رسیدند و بقیه مجروح شدند.