قم-ایرنا- مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به شبکه تبلیغی حوزه علمیه خواهران گفت: ۱۷ هزار طلاب خواهر در این شبکه تبلیغی در سطح کشور فعال هستند که بیش از ۲ هزار نفر از آن‌ها مسلط به زبان‌های زنده دنیا هستند.  

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین علی فاضل عصر پنجشنبه در سیزدهمین اجلاسیه علمای بلاد در قم، بیان داشت: تا قبل از انقلاب اسلامی تعداد طلاب خواهر از نظر کمی و کیفی شباهتی با بالندگی حوزه‌های علمیه خواهران نداشت.


وی ادامه داد: هم اینک ۵۰۰ مدرسه علمیه ویژه خواهران در سطوح مختلف در کشور با رشته‌های مختلف فعال است.


فاضل تصریح کرد: پنج هزار استاد و حدود سه هزار کلاس درس ویژه طلاب خواهر در سطح کشور فعال بوده و همگام با حوزه‌های علمیه برادران، فعالیت‌های خود را پیش می‌برد.

وحدت روحانیت عامل پیروزی انقلاب اسلامی بود

نماینده ولی فقیه در استان لرستان نیز در ادامه، بیان داشت: مردم با اتکاء و با اقتدا به حوزه‌های علمیه و روحانیت انقلاب شکوهمند اسلامی را رقم زدند و تا زمانی که علما معتمد مردم باشند این راه و مسیر ادامه خواهد یافت.

حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا شاهرخی ادامه داد: همراهی روحانیت با مردم زمانی به خوبی محقق می‌شود که بین اقشار مختلف روحانیون وحدت و تعاون وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: با وجود وحدت و دوری از بیان سخنان تفرقه‌انگیز است که حوزه‌های علمیه می‌توانند به قله‌های ترسیم شده توسط مقام معظم رهبری نائل شوند.

وی گفت: برای افزایش انگیزه طلاب در هجرت به شهرستانها باید تدابیر و برنامه های در نظر گرفته شود که سبب تمایل بیشتر در بین طلاب گردد.

نقش مهم حوزه علمیه در جهاد تبیین

امام جمعه تبریز نیز در ادامه با گرامیداشت ۹دی، دهه بصیرت و نیز ایام سالگرد شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی، از برگزار کنندگان اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد و نیز فعالیت مؤثر کمیسیون‌ها تشکر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم با تاکید بر شان و جایگاه بی بدیل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تصریح کرد: جامعه مدرسین باید نقش خود را در جهاد تبیین و ارتباط خود را با علمای بلاد نزدیک‌تر کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بروز رسانی شیوه‌های هم افزایی و تعامل جامعه مدرسین با جامعه روحانیت مبارز، نمایندگان ولی فقیه و سایر ارگان‌های تبلیغی و فرهنگی را مهم خواند و گفت: یکی دیگر از کارهایی که باید به آن توجه داشت، تدارک گزارش کارهای موفق روحانیون در زمینه سیاست خارجی، فرهنگی و مشکلات استان‌های خاص است.

وی تصریح کرد: پیگیری مصوبات اجلاسیه‌های سراسری و منطقه‌ای جامعه مدرسین با افراد کارشناس و متخصص نیز امر مهم دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ این مسئله به تقویت انگیزه جهت حضور فعال در جلسات سالیان آینده کمک شایانی می‌کند.

وی بر لزوم توجه به امر تبلیغ به ویژه در عرصه بین الملل تاکید و خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی العالمیه و معاونت بین الملل حوزه‌های علمیه در این زمینه عملکرد و گزارشات امیدوار کننده‌ای در خصوص جهاد تبیین در عرصه بین الملل دارند که انصافا لذت بخش است.

«سیزدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد» روز گذشته در قم با شعار «رسالت حوزه های علمیه و اولویت تبلیغ» آغاز شد و امشب با برگزاری اختتامیه به کار خود خاتمه می‌دهد.

روز گذشته کمیسیون های تخصصی این اجلاسیه تشکیل شد. چهار کمیسیون اجلاسیه شامل «اقتضائات و تحولات جامعه بین الملل در امر تبلیغ»، «تولید محتوا، شیوه ها و ابزارهای تبلیغی»،«آسیب شناسی در ابعاد فرهنگی و تبلیغی کشور» و «انتخابات، فرصت ها، تهدیدها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم» بودند.

از سال ۱۳۷۸ بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزاری نشست با علمای بلاد را در دستور کار خود قرار داد و قرار بر آن شد ۲ سال یکبار اجلاسیه علمای بلاد با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شود.