محمد حنیف سپاهی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعداد مرغداری های گوشتی سیب و سوران ۳۱ واحد با ظرفیت کل ۶۴۰ هزار قطعه با تولید سالانه، چهار هزار و ۸۰۰ تن گوشت سفید است.
وی ادامه داد: با توجه به سرانه مصرف مرغ در سیب و سوران، مقدار یکهزار و ۵۰۰ تن مازاد بر نیاز شهرستان بمنظور تنظیم بازار به شهرستانهای مجاور ارسال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران گفت: تا ایام دهه مبارکه فجر امسال سه واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه به بهرهبرداری رسیده و وارد چرخه تولید میشوند.
وی افزود: با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و استقبال سرمایه گذاران بومی در راستای خودکفایی سیستان و بلوچستان در گوشت مرغ برنامه ریزی توسعه مرغداریها تا رسیدن به ۲میلیون قطعه در هر دوره در برنامه کاری این مدیریت قرار داشته و با جدیت پیگیری میشود.