مراغه- ایرنا- بانوان مومن و انقلابی مراغه یاد و خاطره حماسه ماندگار ۹ دی و خنثی شدن فتنه‌ پیچیده‌ی تقلب در انتخابات طی سال ۱۳۸۸ را با گردهم آمدن در تالار شهید بهشتی این شهر گرامی داشتند و برای تجدید میثاق با ولایت پیشی گرفتند.

به گزارش ایرنا مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا روز جمعه در این آیین به بخشی از آیه ۱۹۱ سوره بقره با مضمون «وَالْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ» اشاره و بیان کرد: خطر فتنه از قتل و کشتار بیشتر است زیرا وقتی در جامعه اسلامی فتنه ایجاد شود، تمیز حق و باطل دشوارتر می‌شود.

حجت‌الاسلام کاملی‌فر: خطر فتنه از قتل و کشتار بیشتر است

حجت‌الاسلام حسن کاملی‌فر با تاکید بر اینکه فتنه فضا را غبارآلود می‌کند، افزود: در این شرایط دشمنان خارجی و قسم‌خورده انقلاب اسلامی بلافاصله بهره‌برداری می‌کنند و بازیگران و عوامل داخلی را به صحنه می‌آورند.

وی ادامه داد: در شرایط فتنه سال ۱۳۸۸ نیز برخی از خواص که مواضع آنان تاثیر داشت، در امتحان فتنه سخت رفوزه شدند و موضع صریح و شفاف اتخاذ نکردند.

حجت‌الاسلام کاملی‌فر با بیان اینکه سکوت یا موضع دوپهلوی این افراد برخی از مردم را نیز دچار شک و تردید کرد، افزود: بر همین اساس بیان می‌شود که خطر فتنه از قتل و کشتار بیشتر است.

وی بصیرت را لازمه اتخاذ صریح در برابر فتنه عنوان کرد و اظهار داشت: انسانی که بصیرت نداشته باشد، هراندازه هم اهل دین و دینداری باشد، ارزشی نخواهد داشت و خوارج اینچنین بودند.

وی با تاکید بر اینکه علم امیرالمومنین (ع) را فقط انسان‌های با بصیرت می‌توانند حمل کنند، افزود: بصیرت به فرموده رهبری به مانند قطب نما و قدرت تشخیص حق و باطل است.

حجت‌الاسلام کاملی‌فر تصریح کرد: در جریان فتنه ۱۳۸۸ اگر یک عده خواص بی‌بصیرت به مانند چهره‌های انقلابی موضع‌گیری می‌کردند و برای مردم خطبه می‌خواندند، بسیاری از مسایل حل می‌شد اما در جهت خلاف مسیر حرکت انقلاب گام برداشتند و فتنه پیچیده‌تر شد.

۹ دی یوم‌الله است

مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا به دلایل مختلف گرامیداشت یاد و خاطره حماسه ۹ دی اشاره کرد و گفت: ۹ دی به فرموده رهبری یوم‌الله است و علاوه بر آن باید هرساله مرور شود تا عاملی برای عبرت‌انگیزی باشد.

حجت‌الاسلام کاملی‌فر با بیان اینکه بازخوانی حماسه ۹ دی و عبرت‌انگیزی می‌تواند از فتنه‌های دیگر جلوگیری کند، افزود: اهداف و انگیزه فتنه‌گران باید بازخوانی شود تا برای نسل آینده درس عبرت باشد.

وی همچنین بازخوانی وقایع سال ۱۳۸۸ را عاملی برای جلوگیری از تحریف دانست و اضافه کرد: پس از گذشت سالها از فتنه سال ۱۳۸۸، سران فتنه همچنان روی مواضع خود ایستاده‌اند و در هر فرصتی علیه نظام فتنه‌گری می‌کنند.

وی خسارت‌های فتنه سال ۱۳۸۸ را بزرگ دانست و افزود: سران فتنه، حدود یک سال بعد از فتنه که علیه نظام جمهوری اسلامی فراخوان دادند، به حصر رفتند و با وجود همه شیطنت‌ها و خسارت‌هایی که وارد کرده بودند، نظام آنان را تحمل کرد.

جرم فتنه‌گران باید بازخوانی شود

مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا با بیان اینکه انتخابات سال ۸۸ فرصت طلایی برای نظام بود، گفت: انتخابات باشکوهی که مشارکت ۸۵ درصدی داشت و آبروی بین‌المللی و جهانی برای جمهوری اسلامی خلق کرده بود، با طرح ادعای تقلب از سوی فتنه‌گران، به تهدید تبدیل شد و این جرم فتنه‌گران نابخشودنی است.

حجت‌الاسلام کاملی‌فر افزود: مقام معظم رهبری با کمال تواضع از آنان خواستند تا به قانون تمکین کنند اما متاسفانه هیچیک از ساز و کارهای قانونی را نپذیرفتند و با دعوت از مردم برای شکستن شیششه اماکن عمومی و آتش زدن بانک‌ها، فتنه سال ۱۳۸۸ را رقم زدند.

وی به نقش ملت و رهبری در خنثی‌سازی فتنه سال ۱۳۸۸ اشاره کرد و ادامه داد: نقش رهبری در خلق حماسه ۹ دی بسیار برجسته بود و این نقش‌آفرینی، توانمندی‌ها و ویژگی‌های منحصربفرد ولی‌فقیه و شخص مقام معظم رهبری را برای ملت ایران و دنیا آشکار کرد.

وی بهره‌گیری رهبری از مفاهیم دینی و تاریخی و مطرح کردن واژه‌هایی چون فتنه و بصیرت را بسیار قابل تامل خواند و افزود: رهبری قاطعانه در برابر زیاده‌خواهی برخی از خواص بی‌بصیرت ایستادند و از جمهوریت و اسلامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کردند.

مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا با بیان اینکه لایه‌های مختلف فتنه توسط رهبری به مردم معرفی شد، افزود: اگر روشنگری‌ها و آگاه‌سازی‌های حکیمانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری و ایستادگی‌های شجاعانه، مقتدرانه و منحصربفرد ایشان نبود، جریان فتنه خسارت‌های غیرقابل جبران به نظام وارد می‌کرد.

حجت‌الاسلام کاملی‌فر این را هم بیان کرد که مهمترین ارزیابی دشمنان در این فتنه این بود که تا زمانی که در این کشور ولی‌فقیه حاکمیت دارد و ملت از ولی‌فقیه تبعیت می‌کنند، این نظام آسیب‌ناپذیر و شکست‌ناپذیر است و دشمنان بارها و بارها به این موضوع اذعان کردند.

آذربایجان در سال ۱۳۸۸ پیشگام بصیرت بود

فرمانده سپاه مراغه نیز در آستانه دهه مقاومت و بصیرت به خبرنگار ایرنا بیان کرد: برنامه‌های این دهه از هشتم تا هفدهم دیماه برگزار می‌شود و از آنجایی که آذربایجان در سال ۱۳۸۸ پیشگام بصیرت بود، امروز، جمعه خواهران مومن این شهرستان یاد و خاطره حماسه ۹ دی را گرامی داشتند.

فرمانده سپاه مراغه: مردم این شهرستان در دهه بصیرت با رهبری و مکتب سردار سلیمانی تجدید بیعت می‌کنند

سرهنگ یحیی حیدری افزود: مردم مراغه همگام با ملت بزرگ ایران در ویژه برنامه ۹ دی شرکت می‌کنند و ساعت ۱۰ روز یکشنبه نیز برنامه بصیرتی با حضور سخنران کشوری در مسجد شهدا برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در ۱۳ دیماه مصادف با شهادت سردار دلها، آیین سالگرد ایشان در مسجد خاتم الانبیا با حضور سردار مدنی و همچنین جشن میلاد بزرگ کوثر در تالار سرباز برگزار می‌شود، اضافه کرد: بیش از ۵۰ ویژه برنامه در سطوح مختلف و رده‌های مقاومت برگزار می‌شود و مردم شهرستان بار دیگر با رهبری و مکتب حاج قاسم بیعت می‌کنند.

به گزارش ایرنا فتنه ۸۸ خسارت‌های زیادی برای کشور به همراه داشت و ضربه‌ای به نظام بود اما از طرفی، آزمونی بزرگ برای ملت ایران به شمار می‌رفت.

آری ملتی که همیشه در صحنه هستند و تا پای جان برای نظام کار کرده‌اند، در این آزمون بزرگ با هدایت‌های پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب اسلامی سرافراز بیرون آمدند و حماسه‌ای خلق کردند که هیچگاه از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود.