رسول سواری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شناسایی و رفع نیازهای فناورانه واحدهای صنعتی یکی از برنامه های این شرکت است که بر اساس زمان بندی مشخص در حال انجام است.
وی با بیان اینکه رویکرد توسعه صنعتی این استان بر اساس توسعه صنایع دانش بنیان و فناور است ادامه داد: در کنار حمایت ها و مشوق هایی که بر اساس دستورالعمل های سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده، شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان برای توسعه این شرکت ها برنامه های مختلفی را در دستور کار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان افزود: واحدهای دانش بنیان بعنوان عامل مهمی برای ورود به بازارهای نوین کسب و کار محسوب میشوند و باید زمینه حضور آندها در عرصههای مختلف تولید و اشتغال، تسهیل و ممکن شود.
وی بیان کرد: این شرکت بعنوان یک سازمان توسعهای و بر اساس وظایف خود، حمایتهای گوناگونی از صنایع کوچک دارد که حمایت از شرکتهای دانش بنیان از جمله آن هاست.
سواری با اشاره به برگزاری سومین رویداد صنعت دانش بنیان با محوریت صنایع کوچک و زیست بوم فناوری اظهار داشت: قرارداد رفع نیاز فناورانه «هوشمندسازی چراغهای روشنایی معابر شهری» در این همایش بین یک شرکت صنعتی مستقر در شهرک صنعتی رنگسازان اصفهان و یک شرکت دانشبنیان اصفهانی با واسطه دفتر فن بازار منطقه ای اصفهان منعقد شد.
وی با بیان اینکه این قرارداد با حمایت مالی شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان منعقد شد، اضافه کرد: با اجرای این طرح مصرف برق چراغهای روشنایی معابر تا ۶۰ درصد کاهش مییابد و با تعمیم این پروژه در سراسر کشور میتوان یک درصد مصرف برق کل کشور را کاهش داد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان بیان کرد: سومین رویداد ملی صنعت دانش بنیان از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و با هدف جریان سازی در بدنه دولتی و خصوصی در خلق ایدهها، عملیاتی کردن آن و در نهایت تجاری سازی و صنعتی سازی برگزار شد.
وی با بیان اینکه استان اصفهان، مجری نمایشگاه سومین رویداد ملی صنعت دانشبنیان بود گفت: در این رویداد زیرساختهای لازم برای رسیدن شرکتهای دانش بنیان به تجاری سازی ایدهها و تبدیل به محصولات فناورانه مورد بحث قرار گرفت.
سواری خاطرنشان کرد: در این رویداد، نمایشگاه محصولات حاصل از پروژههای رفع نیاز فناورانه شامل ۵۵ محصول از سراسر کشور توسط شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان راهاندازی شد که از این تعداد محصول، ۱۸ مورد محصول توسط شرکتهای دانشبنیان استان اصفهان تولید و به نمایش گذاشته شد.
به گزارش ایرنا، سومین رویداد صنعت دانش بنیان با محوریت صنایع کوچک و زیست بوم فناوری پنجشنبه هفتم دیماه جاری با حضور وزیر صمت، معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز همایشهای هتل ارم برگزار شد.
۸۰ شهرک صنعتی مُصوب در استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک صنعتی عملیاتی شده و در حال واگذاری است، همچنین ۵۰ درصد از شهرک های استان به ظرفیت نهایی خود رسیدهاند.
بیش از ۱۴۰ هزار نفر در شهرک ها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال این استان مشغول کار هستند.