فاطمه قاسمی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : در این طرح بررسی میدانی تعداد ۴۲۰ نمونه از دانش آموزان کلاس های دوم ،سوم و چهارم ابتدایی، ۳۰۰ نمونه از مادران باردار ، ۵۰ نمونه از خانوارها و۲۰ نمونه از کارگران چهار کارخانه و کارگاه تولید و بسته بندی نمک در سطح استان جمع آوری شد که این نمونه ها شده از جمعیت شهری و روستایی استان بودند.
وی یادآور شد: طرح پایش میزان ید مصرفی همزمان با سراسر کشور از دهم آذرماه سال جاری با هدف بررسی میزان ید درافتی آغاز و تا نهم دیماه جاری ادامه داشت.
قاسمی افزود: با توجه به اهمیت پایش وضعیت دریافت ریزمغذی ید درجامعه، نمونه گیری از دانش آموزان، مادران باردار، خانوارها و کارگران کارخانه های تولید نمک انجام شد.
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: نمونه های جمع آوری شده برای ارزیابی میزان ید موجود به پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران ارسال شد.