حسن نوری زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح در قالب قرارداد و همکاری سه جانبه بین دولت، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و مردم اجرا می شود که بودجه پیش بینی شده آن هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است و توسط دولت و بخش مردمی به انجام می رسد.
وی گفت: طرح مذکور در روستاهای بخش مرکزی و اطراف شهر سرخس به اجرا درمیآید و اصلاح شبکه آبرسانی از ۸۱ حلقه چاه به اراضی زمین های کشاورزی را دربرمیگیرد.
فرماندار سرخس ادامه داد: در حال حاضر انتقال آب از محل چاه های کشاورزی تا زمین ها به شیوه های سنتی و از طریق کانال های خاکی است که با اجرای این طرح آب از طریق لوله منتقل می شود، به این شیوه ۴۰ تا ۵۰ درصد از هدررفت آب از آبراه سنتی جلوگیری می شود.
نوری زاده ادامه داد: البته اجرای طرح های آبیاری تحت فشار خارج از قرارداد ذکر شده در طرح تحول کشاورزی شهرستان است و در جای خود این طرح نیز باید انجام شود.
وی گفت: اجرای طرح لوله گذاری تا ۲ هفته دیگر آغاز می شود و حدود ۱۳ هزار نفر از جمعیت کشاورز و روستایی شهرستان از مزایای آن بهره مند می شوند.
شهرستان مرزی سرخس با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، دارای ۲ شهر سرخس و مزداوند و ۶۸ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار است و ۵۵ درصد جمعیت آن در روستاهای ۲ بخش مرکزی و مرزداران سکونت دارند.