به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، خلیل قاسمی روز سهشنبه با اعلام این خبر به رسانهها، با اشاره به توسعه و واگذاری پهنههای اکتشافی جدید در استان هرمزگان افزود: پهنه اکتشافی مصوب شمال بشاگرد از طریق برگزاری فراخوان عمومی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به شرکت سنگ آهن گهر زمین واگذار شده است.
وی اظهار کرد: مقرر شد این پهنه اکتشافی توسط شرکت سنگ آهن گهر زمین با استفاده از فناوریهای نوین مورد مطالعه قرار گیرد و بعد از اتمام مرحله شناسایی و پیجویی برای محدودههای امیدبخش تعیین شده در این پهنه بعد از تکمیل عملیات اکتشافی شامل اکتشاف عمومی و تفضیلی پروانه اکتشاف صادر میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان عنوان کرد: پهنه اکتشافی به مساحت ۲ هزار و ۳۴۹ کیلومتر مربع در شمال شهرستان بشاگرد واقع شده است که براساس مطالعات اولیه از ظرفیت مطلوبی به منظور اکتشاف ذخایر کرومیت و منگنز برخوردار است.
به گزارش ایرنا، طی فعالیت دولت سیزدهم مطالعات شناسایی و پیجویی پهنههای اکتشافی هرمزگان در وسعتی افزون بر ۲۹ هزار کیلومترمربع انجام شد که منجر به شناسایی یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع محدوده امید بخش جهت ذخایر کانسارهای فلزی شده است.
استان هرمزگان دارای ۲۰ نوع ماده معدنی و ۳۰۰ معدن فعال با احتساب معادن شن و ماسه رودخانهای است که این منطقه مستعد معدنی در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و در نتیجه صادرات مواد معدنی فرآوری شده به خارج از کشور نقش تعیین کننده ای دارد.
سنگ آهن، سنگ گچ، سنگ نمک، دولومیت، کرومیت، منگنز، مارن، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ چینی، مرمریت، سنگ تزئینی، مخلوط کوهی، و جدیدا هم ماده معدنی سیلیس و مگنتیت از معدنهای فعال و غنی این استان اقتصادی به شمار میروند.