به گزارش ایرنا؛ «علیرضا حیدری» روز سهشنبه در دیدار با رییس و اعضا هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۲۷ پزشک متخصص و ۳۰ پزشک عمومی در پاوه اظهار کرد: این شهرستان مرزی به لحاظ نیروی انسانی با استعداد و متعهد کارنامه قابل قبولی در حوزه درمان دارد.
وی اشارهای به مشارکتهای مردمی و فعالیت موسسههای خیریه سلامت منطقه داشت و گفت: پاوه یکی از شهرستانهای مشارکتپذیر استان کرمانشاه است و در این بخش به خوبی عمل کرده و میکند.
فرماندار پاوه با یادآوری فعالیت موسسه خیریه سلامت شهرستان و مشارکت بالا و رضایتبخش مردم در حوزه سلامت و همچنین سایر بخشها همانند جمعآوری کمکها برای مساجد، مسائل آموزشی،کمکهای انساندوستانه و سایر بخش ها، گفت: پاوه یکی از شهرستان های مشارکت پذیر بوده که طی یکسال اخیر مبالغ خیلی خوبی برای خرید تجهیزات مورد نیاز بخش های مختلف پزشکی جمع آوری و تحویل بیمارستان داده شده و جای قدردانی دارد.
وی در ادامه به بازگشایی مرز شوشمی نیز اشاره کرد و گفت: باتوجه به تردد مسافر از این مرز هم از سمت ایران و هم از سمت عراق فرصت مناسبی جهت پیشرفت و ارتقای توریسم درمانی در شهرستان پاوه و حتی استان کرمانشاه مهیا شده چرا که بسیاری از مسافران ورودی از سمت کشور همسایه به جهت انجام امورات درمانی حضور پیدا میکنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این دیدار با تشکر از همراهی حاج ماموستا قادری امام جمعه پاوه و همکاری و مشارکت مردم شهرستان در تامین برخی نیازمندیهای درمانی و پزشکی بیمارستان قدس گفت: در صورت مشارکت مردم تلاش خواهیم کرد با همکاری شرکت های تجهیزات پزشکی نسبت به این خواسته به حق مردم و خرید و نصب دستگاه ام آر آی اقدام کنیم.
دکتر «قباد محمدی» در ادامه دستور لازم در خصوص تامین اعتبار لازم جهت نصب دستگاه سنگ شکن که توسط خیرین خریداری شده را صادر کرد.
وی همچنین با تاکید بر حمایت انتخاب پاوه به عنوان شهر سالم، فعالیت شبکه بهداشت و درمان پاوه و فرماندار و سایر دستگاه های شهرستان را مثبت دانست و بر حمایت بیشتر از این موضوع تاکید کرد.
محمدی همچنین از اجرای طرح پزشک خانواده شهری در پاوه به عنوان دومین شهر استان کرمانشاه خبر داد که بزودی در این شهرستان اجرا میشود.
شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
سابقه فعالیت بیمارستان در این شهرستان به قبل از انقلاب باز می گردد اما ساختمان جدید بیمارستان قدس پاوه در سال ۹۸ با ظرفیت ۱۰۶ تخت و با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال ساخته و تجهیز شد و با حضور وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.