ساری- ایرنا- زنگ آغاز توزیع رایگان شیر میان دانش‌آموزان دوره ابتدایی مازندران از امروز به‌صورت همزمان در مدارس سراسر استان نواخته شد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، توزیع شیر رایگان از سال ۱۳۹۶ در مدارس سراسر کشور متوقف شد و مسوولان وقت، دلیل توقف این حرکت مثبت را تامین نشدن اعتبارها اعلام کردند. این طرح موثر ۶ سال به حال خود رها شد تا آنکه رئیس دولت سیزدهم طی بازدید از مدرسه‌ای در تهران، وعده توزیع دوباره شیر رایگان را از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به دانش‌آموزان داد.

آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس مازندران دیرتر از موعد مقرر اتفاق افتاد و علت این تاخیر چندماهه به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان، تاخیر جمع‌بندی و نتیجه‌گیری از جلسات با شرکت‌های لبنی استان بود.

زنگ آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس دولتی مازندران صبح امروز سه شنبه با حضور مسؤولان اداره ‌کل آموزش و پرورش مازندران، رئیس آموزش و پرورش بابلسر، فرماندار شهرستان بابلسر، رئیس انجمن تغذیه استان و سایر مسوولان استانی و شهرستانی در دبستان دخترانه شاهد بابلسر نواخته شد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در این مراسم به دانش‌آموزان این مدرسه توصیه کرد: شیرها را در مدرسه مصرف کنید و آن‌ها را به خانه نبرید.

حسین کمالی با بیان این که، برخی از شرکت‌های لبنی استان، ظرفیت تولید زیاد مورد انتظار ما را نداشتند، اضافه کرد: دانش آموزان دوره ابتدایی مدارس دولتی ۱۴ شهرستان مازندران در مرحله اول مشمول دریافت شیر رایگان خواهند شد.

وی تاکید کرد: توزیع شیر رایگان در مدارس مابقی شهرستان‌ها ظرف ۱۰ روز آینده آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۲۶ هزار و ۸۰۰ دانش آموز استان مشمول دریافت شیر رایگان در مدارس خواهند شد، گفت: ۱۰۶ هزار دانش آموز مازندرانی در مرحله اول شیر رایگان دریافت خواهند کرد تا در روزهای آینده شرکت‌ها و کارخانه‌های دیگر به این طرح اضافه شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در رابطه با مدارس روستاهای کوهپایه‌ای نیز گفت: شیرهای توزیع شده در مدارس دوردست، طبیعتا باید از نوع استریل شده باشد و به دلیل ماندگاری پایین شیرهای پاستوریزه، توزیع آنها در این مدارس امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: وزارت خانه جهت هماهنگی با شرکت‌های لبنی در تولید شیرهای استریل مورد نیاز برای توزیع در مدارس بخش‌های کوهپایه‌ای استان وعده‌هایی داده است که امیدواریم این اتفاق مثبت نیز تا ۱۰ روز آینده محقق شود.

کمالی با اشاره به همکاری ۱۴ دستگاه در اجرای این طرح، اظهار کرد: استانداری، معاون اقتصادی استانداری، دانشگاه‌های علوم پزشکی، فرمانداری‌ها، سازمان استاندارد، اداره‌کل صمت، انجمن تغذیه و انجمن شرکت‌های لبنی و سایر دستگاه‌ها برای اجرای درست این طرح بسیج شده‌اند.

مازندران بیش از نیم میلیون دانش آموز دارد که در سه هزارو ۹۰۰ مدرسه تحصیل می کنند.