به گزارش روز سهشنبه ایرنا به نقل از عربی۲۱، برخی منابع پزشکی در غزه اعلام کردند که ۱۰ هزار بیمار سرطانی بعد از تعطیلی اجباری بیمارستان «الصداقه» و تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی در این منطقه، بدون دارو مانده اند.
صبحی سکیک مدیر بیمارستان فلسطینی- ترکی الصداقه این خبر را تایید کرد و افزود: بعد از تعطیلی اجباری این بیمارستان و تداوم تجاوزها، اکنون ۱۰هزار بیمار سرطانی در شرایط سخت و غیرانسانی بدون دارو مانده اند.
سکیک اضافه کرد که هیچ نوع داروی خاصی برای درمان سرطان در غزه وجود ندارد.
وی از تمام کشورها خواست که فعالیت بیمارستان الصداقه به عنوان تنها بیمارستان بیماریهای سرطان در غزه از سرگرفته شود.
وزارت بهداشت غزه روز دوشنبه در هشتاد و هفتمین روز جنگ از افزایش شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۲۱ هزار و ۹۷۸ نفر خبر داد.
«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه آخرین آمار مجروحان این تجاوزات را ۵۷ هزار و ۶۹۷ نفر اعلام کرد.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.