به گزارش خبرنگار ایرنا، " فرشاد قدوسی" روز سه شنبه در نشست بررسی اقدامات انجام شده برای واگذاری تاسیسات آبرسانی روستاهای البرز به آبفا افزود: این روند تا پایان سال جاری با هدف بهبود وضعیت کیفی آب شرب، مدیریت منابع آب و همچنین تأمین امنیت و سلامت مردم ادامه دارد.
وی تاکید کرد: پس از انحلال شرکت آب و فاضلاب روستایی کشور در سال ۹۸ ، تامین آب مناطق شهری و روستایی در یک مجموعه متمرکز شد.
قدوسی افزود: اکنون آبرسانی تعداد زیادی از روستاهای استان البرز زیر نظر شوراهای اسلامی روستایی یا دهیاری ها است که بر اساس آخرین تمهیدات وزارت نیرو باید تحویل شرکت آبفای استان شود.
وی با تاکید بر اینکه دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاهای سطح استان البرز باید در این زمینه همیار و همکار در اجرای کامل این امر مهم باشند، خاطرنشان کرد: هرگونه کوتاهی در این بخش می تواند عواقب ناخوشایندی برای سلامت مردم در پی داشته باشد.
قدوسی اضافه کرد: تامین زمین مورد نیاز و تحویل شبکه آبرسانی روستایی به شرکت آبفا از نکات مهم و کلیدی است که باید بیش از پیش مورد توجه دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستایی قرار گیرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری البرز همچنین از مدیرعامل شرکت آبفای استان خواست در بودجه سال آتی بودجه عمرانی مورد نیاز آبرسانی روستاها را تامین کند.
استان البرز دارای حدود ۳۰۰ روستا است که تاکنون آبرسانی ۱۶۰ روستای آنها به آبفا واگذار شده و مابقی توسط آبرسانی های خصوصی و دهیاری ها تامین آب می شوند.
از مجموع ۱۶۰ روستای زیر پوشش آبفا، ۶ روستای آنها با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه البرز در آغاز سال جاری از شبکه آب مناسب برخوردار شدند و اکنون نیز تامین آب سالم و بهداشتی ۱۵۰ روستای دیگر در دست اقدام است.