سیده لیلا عنبری روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا ورزشهای پرطرفدار در بین بانوان استان را شامل آمادگی جسمانی، بدنسازی، ورزشهای رزمی در رشتههای تکواندو و کاراته عنوان کرد.
وی همچنین از توجه بانوان قمی به رشتههای ورزشی والیبال، بسکتبال و شنا اشاره کرد و گفت: زنان قمی نسبت به فعالیت در این سه رشته هم اقبال خوبی نشان میدهند.
وی تعداد بانوان ورزشکار قمی دعوت شده به اردوهای تیم ملی را ۴۳ نفر عنوان کرد و افزود: این نفرات در اردوی تیمهای ملی در رشتههای کبدی، هاکی روی چمن، هندبال ، رزمی، سه گانه، هاکی روی یخ، کشتی آلیش، جوجیتسو، ووشو، راگبی، فوتبال و والیبال حضور یافتهاند.
فاطمه و هدیه آقایی در هاکی روی یخ ، امالبنین و سحر غنیزاده در کشتی آلیش ، خدیجه رضایی در جوجیتسو ، فاطمه خلیلی، نوریه عباسی ، زهرا فتوتی، نسترن گودرزی ، زهرا افشاری و الناز قاسمی در هندبال عضو تیمهای ملی رشتههای خود هستند.
عنبری با اشاره به میزان مدال آوریهای جهانی و آسیایی بانوان قمی در سالجاری عنوان کرد: شکوه طیاره در سهگانه، فاطمه و هدیه آقایی در هاکی روی یخ، امالبنین محسنی و سحر غنیزاده در کشتی آلیش موفق به کسب مدال شدهاند.
وی با اشاره به ادامه روند بازسازی ورزشگاه تختی قم ابراز امیدواری کرد که این ورزشگاه در ساعتهای اولیه صبح تا عصر در اختیار بانوان ورزشکار قمی قرار گیرد.
تبدیل ورزشگاه تختی به ورزشگاه تخصصی بانوان در دریافت منابع سفر آیت الله رئیسی، رییس جمهور به قم در بخش ورزش رخ داد. از محل سفر رییس جمهور به این استان رقم ۲۰۰ میلیارد ریال برای بهسازی ورزشگاه تختی هزینه شد و وزارت نفت نیز ۵۰ میلیارد ریال برای چمن ورزشگاه اختصاص داده و بقیه بودجه از نهاد ریاست جمهوری جذب شدهاست. اکنون بهسازی اماکن داخل ورزشگاه به پایان رسیده و طرحهای چمن مصنوعی و پیست تارتان در دست اجراست.