شهرام مبارکی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرتردد ترین مسیرهای حوزه جنوب سیستان و بلوچستان به ترتیب مسیر ایرانشهر به بمپور و برعکس و چابهار به راسک و برعکس است.
وی ادامه داد: سهم تردد پلاکهای غیربومی در جادههای جنوب سیستان و بلوچستان معادل ۲۷ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان گفت: بیش از سه میلیون انواع کامیون و وسایل نقلیه سنگین در این مدت از جادههای جنوب استان عبور کردهاند که شامل ۱۴ درصد از مجموع ترددهای جادهای طی این بازه زمانی است.
وی از فعالیت ۵۸ سامانه ترددشمار برخط در راههای جنوب سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: اهمیت جادههای جنوب استان شامل ۲ بخش ترانزیتی و ترافیکی است که هر ۲ مولفه در کاهش عمر جسم و رویه راه تأثیر مستقیم و بسزایی دارد بنابراین با تمام توان در تلاشیم ضمن ایجاد تسهیل در ترددهای جادهای، ارتقاء وضعیت راههای جنوب استان را بصورت مستمر انجام دهیم.
مبارکی با اشاره به افزایش ۹ درصدی تعداد وسایل نقلیه سبک در مسیرهای جنوب سیستان و بلوچستان گفت: سامانه های هوشمند حمل و نقل از قبیل دوربینهای نظارت تصویری، سامانه های تردد شمارو سامانه های ثبت تخلف در تمامی جادههای جنوب استان فعال هستند و از این طریق، وضعیت ترافیکی و همچنین رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در مسیرها مورد کنترل و پایش قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: یکی از وظایف مهم مرکز مدیریت راه ها پاسخگویی سامانه ۱۴۱ هست و با توجه به این مهم میزان پاسخگویی در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.