به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، سید وحید طاهری روز سهشنبه اظهار داشت: این عملیات تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تعمیر و تجهیز هشت چشمه سرویس بهداشتی، طراحی معابر نمازخانه، سکوسازی و محوطهسازی نیز انجام شده است.
وی افزود: برای اجرای عملیات نورپردازی و تکمیل پروژه مذکور به ۱۰۰ میلیارد ریال نیاز است که در صورت تامین آن زیرساختهای گردشگری آبشار راین تا نوروز ۱۴۰۴ آماده میشود.
مدیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بخش راین خاطرنشان کرد: آبشار راین در کنار جاذبههای تاریخی و فرهنگی و همچنین صنایعدستی ارزشمند این بخش یک بسته کامل گردشگری را تشکیل داده است که با توجه به شرایط آب و هوایی آن هرسال میزبان تعداد زیادی از گردشگران است.
رایِن شهری تاریخی و گردشگری در فاصله ۱۰۰ کیلومتری جنوب شرق مرکز استان کرمان و در دامنه کوه هزار واقع شده است که قدمت آن به زمان ساسانیان برمی گردد.
ارگ تاریخی، آبشار، دهانه های آتشفشانی و مناطق ییلاقی از جمله جاذبه های تاریخی و گردشگری راین محسوب می شود و آبشار آن سال ۱۳۹۸ در فهرست میراث طبیعی ملی کشور به ثبت رسید.
راین میزبان صنایع دستی مختلفی مانند سفال، سنگتراشی، آهنگری، گلیمبافی، پتهدوزی، قالیبافی، پارچهبافی، چاقوسازی و انواع مصنوعات فلزی است که در این میان چاقوسازی مهمترین و مشهورترین صنعت این منطقه محسوب می شود؛ راین در رشته چاقوسازی به عنوان شهر ملی صنایع دستی انتخاب شده است.