مریم جلالی شامگاه دوشنبه در حاشیه افتتاح گذر فرهنگ، هنر و صنایع دستی خمین افزود: از ۴۰۰ رشته ثبت شده صنایع دستی در جهان، ۲۹۹ رشته در ایران کار می شود.
وی ادامه داد: ایرانی در ۱۸ گروه کاری چرم، چوب، سنگ، خاک و همه المان ها برای تبدیل به هنر استفاده کرده است.
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یادآور شد: تکمیل زنجیره ارزش تولیدات صنایع دستی و خلق محصول با هدف توسعه صادرات در اولویت این وزارت قرار دارد.
جلالی صنایع دستی را ابزار اقتصاد هویت بنیان بیان کرد و گفت: روزگار به ما یادآوری می کند که ریشه و هویت ما مهم است .
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی باید به مزیت ها و تفاوت های هر اقلیم توجه کنیم.
جلالی تاکید کرد: در هر منطقه از کشور هنری داریم و هر خانه سرزمینی ما یک کارگاه برای نمایش هویت ایرانی اسلامی است.
وی با اشاره به راه اندازی بازارچه های دائمی و موقت صنایع دستی در سطح کشور گفت: نهضت ایجاد بازارچه برای عرضه محصولات صنایع دستی اتفاق افتاده و بر اساس مصوبه هیات دولت در مبادی ورودی همه شهر ها باید بازارچه صنایع دستی باشد.
معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: آموزش، تولید با کیفیت، بسته بندی و شاخص گذاری،بازاریابی و بازاریابی نیز حلقه های هستند باید در زنجیره مورد توجه قرار گیرد.
جلالی تاکید کرد : صنایع دستی این ظرفیت را دارد که در کنار آموزش و نمایش زیبا می تواند خلق ثروت به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: شورای معاونین وزارت میراث و دستور صریح مقام عالی وزارت، تمام پایگاه های میراثی باید مجهز به پیوست صنایع دستی شوند تا این پایگاه ها توجه بیشتری به صنایع دستی کنند و گردشگران صنایع دستی را بشناسند.
گذر فرهنگ، هنر و صنایع دستی خمین با ۱۷ غرفه همزمان با آغاز دومین هفته فرهنگی بر آستان آفتاب خمین در بیت تاریخی امام راحل در این شهرستان افتتاح شد.