به گزارش خبرنگار ایرنا، شعرخوانی، قصهگویی، اجرای سرود، قرعهکشی سفر مشهد مقدس، ایجاد موکب، غرفههای فرهنگی و غرفه عکاسی از جمله برنامههای این محفل بود که با حضور اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه برگزار شد.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه در این مراسم گفت: اسلام به زن جایگاه و اعتبار خاصی داده است. شاید از قرون گذشته تمام آزاداندیشانی که به دنبال احیای حقوق زن بودهاند در کنار این احیاگری میخواستند زنان را شبیه به مردان کنند و به دنبال مرد شدن زنان بودند در حالی که اسلام و وجود مقدس حضرت رسول اکرم (ص) چنین نگرشی نداشتند.
«زهرا جانجانی» افزود: در سرزمینی که دختران به دلیل سرافکندگی پدران زنده به گور میشدند بهترین رفتارها را پیامبر با فاطمه داشتند و بالاترین عشق ورزی را از پیامبر نسبت به دخترشان را میبینیم؛ اگر چنین نگاهی دوباره تکرار شود و پدران ما متوجه به احترام دختران باشند و رعایت جایگاه دختران آنگونه که باید باشد دچار آسیبهای امروزه نمیشویم.
وی اظهار کرد: امام (ره) فرمودند که زنان منشا سعادت جامعه هستند، با همچنین نگاهی اگر جامعه بخواهد به سمت سعادت حرکت کند زنها باید به عنوان مربی تربیتکنندگان جامعه از آنها یاد شود.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه گفت: ظرافتها و دقت نظرهایی که در زنان وجود دارد باعث میشود بتوانند مربیان جامعه شوند. زنان قرار نیست که شبیه مردها شوند هر کدام در جایگاه خود وظیفه دارند امروز باید به دنبال بیان جدیدی از نگاه جامعه به زن باشیم. تبیین کنیم چیزی که بر عهده ماست و به دنبال مردوارگی زنان نباشیم.