تهران- ایرنا- سفیر ازبکستان کشاورزی و نساجی را دو حوزه اولویت‌دار این کشور برای همکاری با ایران عنوان کرد و از برنامه‌ریزی برای افزایش همکاری‌های فناورانه با ایران تا یک میلیارد دلار خبر داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، فریدالدین نصریوف، ظهر پنجشنبه با حضور در یازدهمین نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته ایران ساخت از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید گفت: هیاتی از جمهوری ازبکستان به ایران آمده‌اند تا در بازدید از نمایشگاه با فناوری‌های جدیدی که از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی عرضه شده، آشنا شویم. هدف از این بازدید این است که در صورتی که فناوری‌هایی منطبق بر نیازهای ما عرضه شده باشد، ارزیابی کنیم تا امکان انتقال آنها به ازبکستان فراهم شود.

سفیر ازبکستان، خاطر نشان کرد: در سال گذشته (۲۰۲۳) همکاری ما با ایران در حوزه‌های مختلف فناوری حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده و برنامه داریم که این میزان را به یک میلیارد دلار افزایش دهیم.

وی این همکاری‌ها را اقدامی موثر برای هر دو کشور ایران و ازبکستان توصیف کرد و گفت: اولویت‌های همکاری فناورانه ما با ایران در حوزه های کشاورزی و نساجی است.


به گزارش ایرنا، یازدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و تست آزمون پیشرفته ایران ساخت، از سه شنبه (۱۲ دی) در محل سالن های ۳۱، ۴۰ و ۴۴ نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرد و تا جمعه (۱۵ دی) ادامه خواهد داشت.

فرصت ثبت نام حضور برای شرکت های دانش بنیان و فناور از اول مهر تا اول آبان امسال اعلام شده بود و تعداد ۳۳۰ شرکت در یازدهمین رویداد ایران ساخت حاضر خواهند بود و ۱۰ هزار و ۵۰۰ محصول در این نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.

یازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی «ایران‌ساخت» در ۱۴ بخش موضوعی به منظور عرضه محصولات و خدمات فناورانه ایران‌ساخت برگزار می‌شود. «نفت و پتروشیمی»، «برق»، «الکترونیک و نرم‌افزار»، «عمران و ساختمان»، «مکانیک»، «شیمی و متالورژی»، «کشاورزی و محیط‌زیست»، «فیزیک پایه»، «تجهیزات عمومی آزمایشگاهی»، «مواد آزمایشگاهی»، «مهندسی پزشکی و زیست مواد»، «تجهیزات آزمون صنعتی»، «خدمات کالیبراسیون» و «تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی مدارس» در حال برگزاری است.