به گزارش ایرنا؛ تحقق وعدههای دولت سیزدهم در حوزه سلامت و البته دسترسی آسان مردم به این خدمات در ملایر موجب شد تا امروز این شهرستان در حوزه بهداشت و درمان به خوداتکایی برسد و هر اقدام درمانی که برای یک فرد بیمار نیاز باشد، در این شهرستان قابل انجام است.
در کنار تمامی اقدامات توسعهای بخش سلامت و بهداشت و درمان و تجهیز بیش از ۵۰۰ تخت بیمارستانی در این شهرستان، وجود یک مرکز شیمی درمانی نیاز ضروری بیماران صعب العلاج و سخت درمان بود که پس از سالها پیگیری و به همت مسئولان این حوزه و البته حضور همیشگی خیران و نیکوکاران، این آرزو محقق شد و بیماران دیگر نیازی نیست مسافتهای طولانی را به مرکز استان و دیگر شهرهای بزرگ همچون تهران طی کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار کرد: افتتاح بخش شیمی درمانی بیمارستان مهر یکی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم در این شهرستان است که با ۶ تخت شروع به فعالیت کرد.
«کریم میرزایی» افزود: متخصصان رشته شیمی درمانی به صورت مرتب در این مرکز سه روز در هفته مستقر هستند و به ارائه خدمات به بیماران سرطانی میپردازند.
وی بیان کرد: در صدد هستیم برای رفاه حال بیشتر بیماران، در آینده با کمک خیران تعداد ۶ تخت مرکز شیمی درمانی بیمارستان مهر ملایر را به ۲۰ تخت افزایش دهیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر یادآور شد: خدمات بسیار خوبی برای نخستین بار در حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان ارایه شده و امیدواریم بتوانیم با خدماترسانی مطلوب و توسعه تجهیزات پزشکی و درمانی، از رنج بیماران بکاهیم.
میرزایی افتتاح مرکز ناباروری و نازایی بیمارستان مهر در هفته دولت امسال را از خدمات ماندگار دولت برشمرد و بیان کرد: با توجه به نیاز مبرمی که مردم به این مرکز داشتند، تصمیم گرفتیم برای جلوگیری از تردد مردم به مرکز استان و دیگر مراکز استانها و شهرهای بزرگ، این مرکز را به عنوان دومین مرکز استان بعد از همدان راهاندازی کنیم.
وی گفت: مرکز ناباروی بیمارستان مهر سطح ۲ است و پزشکان و متخصص زنان، ارولوژی، مامایی، روانپزشک و طب سنتی در این مرکز مستقر هستند و ۲ روز در هفته خدمات میدهد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه آزمایشهای مربوطه به طور کامل و با قیمت دولتی در این مرکز ارائه میشود، ابراز امیدواری کرد: بزودی بتوانیم سطح مرکز ناباروری را بالاتر ببریم و مجهزتر کنیم.
میرزایی با اشاره به اینکه در مجموع برای افتتاح مرکز ناباروری و مرکز اورژانس بیمارستان مهر ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد، ادامه داد: در ۶ ماهه امسال ۲۸۰ میلیارد ریال تجهیزات وارد بیمارستان مهر شد.
وی تجهیز کلینیک، راهاندازی بخش غربالگری، درمانگاه دیابت، بخش LDR با بهترین امکانات و تجهیزات، خرید تجهیزات بخش ICU و توسعه و تجهیز اورژانس در بیمارستان مهر را از دیگر تنها اقدامات ماندگار دولت در این بیمارستان عنوان کرد که انقلابی عظیم در حوزه بهداشت و درمان ملایر ایجاد کرده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به اینکه بیمارستان مهر در اعتباربخشی بیمارستانها، به عنوان درجه یک ارزشیابی شد، ادامه داد: با توجه به اینکه درمانگاه تخصصی بیمارستان مهر در جای مناسبی نبود، پس از پیگیریهای انجام شده، امسال این درمانگاه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال در جای مناسبی احداث و به بهرهبرداری رسید.
میرزایی همچنین انجام عمل تعویض مفصل زانو برای نخستین بار در بیمارستان مهر، بازسازی بخش رختشورخانه بیمارستان، بازسازی درب اتاق عمل با ۲ میلیارد ریال و تجهیز بخش LDR بیمارستان با ۶ واحد را از دیگر اتفاقات خوب حوزه بهداشت و درمان ملایر در سالجاری در این بیمارستان برشمرد.
به گزارش ایرنا؛ بیمارستان مهر ملایر دارای ۱۲۶ تخت فعال است و در کنار ۲ بیمارستان تخصصی امام حسین(ع) و بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی در مجموع با بیش از ۵۰۰ تخت به بیماران این شهرستان و شهرهای جنوب استان همدان خدمات میدهد.