سید باقر میرعبداللهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ماجرای کسب و کارها و نسبت آن با کتابخانه های عمومی از آنجا سرچشمه می گیرد که تجربه های جهان و کشورمان ایران مواجه با یک نوع تغییر نگرش واقعی به کارکرد کتابخانه ها شده است.
وی افزود: کتابخانه ها تنها محلی برای عرضه و امانت کتاب نیست بلکه به مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده است.
معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانه های عمومی کشور اضافه کرد: این بدان معناست که هر چیزی که در قالب عملیات ترویجی کتاب محور و غیر کتاب محور که به فرهنگ به معنای عام آن توجه دارد و آنچه که مردم با آن مواجه و ارتباط واقعی دارند به نهاد کتابخانه عمومی مربوط می شود.
میر عبداللهی ادامه داد: متولی مستقیم کسب و کار هرگز کتابخانه عمومی نیست بلکه کتابخانه به عنوان آموزش یار، نقش تسهیل گری را بر عهده دارد یعنی حوزه تعاملی نهادهای مختلف را تعریف و به هم ربط می دهد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، استان زنجان ۱۰۲ باب کتابخانه دارد که از این تعداد ۱۸ باب مشارکتی و مابقی زیر نظر مستقیم اداره کل کتابخانه هاست.
۳۶ باب کتابخانه عمومی در روستاهای بالای ۲ هزار و ۵۰۰ جمعیت استان قرار دارد و پنج کتابخانه سیار هم به ۱۰ روستا خدمت رسانی می کند.
دور دوم سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت به استان زنجان از دیروز جمعه ۱۵ دی ۱۴۰۲ آغاز شد.
در این سفر قرار است یک هزار و ۹۵ طرح و پنج هزار و ۸۵۷ واحد مسکونی( نهضت ملی،حمایتی و...) در مجموع به ارزش ۳۰۰ هزار میلیارد ریال بهره برداری شود.
مهمترین طرح ها احیا و راه اندازی هشت واحد صنعتی و تولیدی بزرگ استان شامل آندیا فولاد، فولاد آسین ابهر، شیشه زنگان و سرجین بافت به ارزش ۴۹ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال، بهره برداری پنج هزار و ۸۶۷ واحد مسکونی با ۲۳ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال اعتبار و ۳۱ طرح آموزشی، فرهنگی و ورزشی با ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار است.