به گزارش خبرنگار ایرنا، جهت گیریها و هدفگذاریهای جدیدی در این سفر پیرامون جذب و هدایت سرمایه گذاری و توسعه صنعتی در استان زنجان انجام شده است که افقهای روشنی را در این بخش ترسیم میکند و شکوفایی اقتصادی استان را در پی دارد.
طی فعالیت دولت سیزدهم در زنجان رویکرد برنامه ریزیها در راستای حرکت رو به جلو با هدف توسعه استان بوده است که از جمله آنها می توان به افزایش جذب سرمایه گذاری اشاره کرد.
استان زنجان بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد و در زمان حاضر ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند.
همزمان با دور دوم سفر استانی رییس جمهور به استان زنجان و در جریان حضور ۲ روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت در این استان، طرح های متعدد سرمایه گذاری به ارزش بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
چرخه کامل تولید پنبه تا پوشاک با افتتاح «سرجین بافت» در زنجان عملیاتی شد
چرخه کامل تولید پنبه تا پوشاک در زنجان با احیا و راه اندازی مجموعه تولیدی «سرجین بافت» پس از پیگیریهای متعدد در دولت سیزدهم آغاز شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در آیین افتتاح مجموعه تولیدی «سرجین بافت»، گفت: صنعت نساجی استان زنجان جزو سه صنعت برتر کشور است و جهت گیری ما در استان تکمیل چرخه تولید در این بخش است.
گلشنی منفرد ادامه داد: با انجام مراحل ریسندگی، بافندگی و دوخت پوشاک در یک مجموعه تولیدی محصول نهایی نیز با قیمت مناسبی در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.
وی افزود: تلاش ما توسعه کل حلقه های ارزش تولید در استان است و جهت گیری جذب سرمایه گذاری ها نیز با این رویکرد انجام می شود.
رییس هیات مدیره شرکت سرجین بافت نیز با بیان اینکه این طرح با شعار از پنبه تا پوشاک ایجاد شده است، گفت: حدود ۱۵ سال است که این طرح در حال ساخت و راه اندازی بوده که در زمان حاضر سالانه ظرفیت تولید چهار هزار تن نخ در سال و دوزندگی ۱۰ میلیون تن البسه و ۱۰ میلیون تن بافندگی را دارد.
سید اسماعیل بهبهانی با بیان اینکه مجموعه تولیدی سرجین بافت با سرمایه گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال به سرانجام رسیده است، اظهار کرد: برای خرید تجهیزات این واحد نیز ۵۲ میلیون یورو ارز اختصاص یافت که ۳۱ میلیون یورو آن از محل صندوق توسعه ملی و مابقی از منابع سهام داران تامین شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در این مجموعه ۶۰۰ نفر اشتغال دارند، گفت: فعالیت این واحد تولیدی در صورت تکمیل فازهای بعدی زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم می کند.
آغار بکار بزرگ ترین کارخانه تولید لولههای فولادی بدون درز ایران
بزرگترین کارخانه تولید لولههای فولادی بدون درز ایران در جریان دور دوم سفرهای استانی با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در ابهر به بهره برداری رسید.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در مراسم افتتاح این واحد با بیان اینکه برای اجرای این طرح ۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است، گفت: این مجموعه تولیدی در یک محدوده ۲۰ هکتاری در شهر هیدج شهرستان ابهر واقع شده و فعالیت عمده آن تولید ورق های فولادی لوله های بدون درز است.
وی اظهار کرد: با تکمیل و به سرانجام رسیدن این پروژه، زمینه اشتغال مستقیم هزار نفر و اشتغال غیر مستقیم سه هزار نفر در استان فراهم می شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: این مجموعه تولیدی در زمان حاضر بزرگترین و به روزترین واحد تولید لوله های بدون درز فودلای در کشور است.
بهره برداری از مجتمع فولاد البرز غرب در ابهر
یک واحد تولید فولاد همزمان با دور دوم سفر استانی رییس جمهور به زنجان با حضور عباس علیآبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرستان ابهر به بهره برداری رسید.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در مراسم افتتاح این طرح، گفت: اهمیت راه اندازی این واحد تولیدی در راستای ایجاد ارزش افزوده برای تولید مقاطع سنگین فولادی و جلوگیری از خروج مواد نیمه خاک از استان است.
مجید گلشنی منفرد افزود: این واحد تولیدی نخستین واحدی است که مقرر شده، آب مورد نیاز آن از پساب در ابهر تامین شود.
احمد سعدی، رییس هلدینگ فولاد البرز غرب نیز در این مراسم، گفت: با راه اندازی این واحد تولیدی سالانه ۹۰ هزار تن مقاطع سنگین فولادی تولید می شود.
وی افزود: برای این مجموعه، سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریالی انجام شده و زمینه اشتغال برای ۱۲۰ نفر فراهم شده است.
افتتاح واحد تولیدی نساجی سیمین نخ ظریف در ابهر
یک واحد تولیدی نساجی روز جمعه همزمان با دور دوم سفر استانی رییس جمهور به زنجان با حضور عباس علیآبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرستان ابهر به بهره برداری رسید.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در این مراسم، گفت: صنعت نساجی استان زنجان جزو سه صنعت برتر کشور بوده و جهت گیری ما در استان تکمیل چرخه تولید در این بخش است.
مجید گلشنی منفرد افزود: راه اندازی و فعالیت این شرکت اقدامی در راستای تکمیل این چرخه است که نقش موثری در تامین نیاز استان و کشور ایفا می کند.
وی اظهار کرد: برای تاسیس این واحد ۵.۲ میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی و یک هزار و ۱۰۰ میلیارد سرمایه گذاری ریالی انجام شده که ۸۰۰ میلیارد ریال آن از محل تسهیلات بانک صادرات تامین شده است.
بهره برداری از طرح توسعه یک واحد تولید شیشه و بلور در سلطانیه
طرح توسعه شرکت شیشه بلور زنگان پارس با سرمایه گذاری هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال روز جمعه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در سلطانیه افتتاح شد.
مدیر کارخانه شیشه بلور زنگان پارس در آیین بهره برداری از طرح توسعه این مجموعه گفت: این واحد به عنوان تنها تولید کننده شیشه و بلورجات در استان زنجان علاوه بر تامین نیاز داخل، بخشی از محصولات خود را به کشورهای هدف صادر می کند.
محمد دودانگه افزود: واحد تولید شیشه و بلورجات با ظرفیت تولید سالانه ۱۴ هزار تن در شهرستان سلطانیه احداث شده است و سرمایه گذاری صورت گرفته برای آن هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بوده که زمینه اشتغال برای ۱۸۰ نفر را در استان فراهم کرده است.
خط تمام ایرانی تولید کبالت از پسماند روی در زنجان راهاندازی شد
خط تمام ایرانی تولید کبالت از پسماند روی در زنجان روز شنبه با حضور «عباس علیآبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت در دور دوم سفر استانی رئیس جمهور بهرهبرداری شد.
به گزارش ایرنا، با راه اندازی این واحد صنعتی در شهرستان ایجرود، یکهزار تن محصول ورق کبالت در استان تولید میشود.
فعالیت این مجموعه برای ۱۶۰ نفر فرصت اشتغال ایجاد کرده است.
اجرای این طرح با حمایت وزارت صمت و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به ثمر رسیده است.
مدیر گروه صنعتی معدنی زرین در آیین افتتاح این مجموعه با بیان اینکه پسماند کبالت یک معضل در صنعت روی بود و استحصال آن موجب رفع این معضل میشود،گفت: عملیات استحصال و تولید کبالت از پسماند روی ظرف ۲ سال در شرکت دانش بنیان تحقیقات بین اللملی صنعت و معدن آیرما به نتیجه رسیده و برای راه اندازی این مجموعه چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
بازید وزیر صنعت از طرح توسعه واحد کاغذسازی در زنجان
عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین روز حضور خود در زنجان از طرح توسعه یک شرکت کاغذسازی با سرمایه گذاری ۲۲۰ میلیون دلاری بازدید کرد.
به گزارش ایرنا، شرکت کاعذسازی راشا کاسپین در شهرک صنعتی شماره یک زنجان واقع است و جزو واحدهای بزرگ صنعت بازیافت و تولید انواع ورق های کارتن بسته بندی در کشور محسوب می شود.
این شرکت در زمان حاضر روزانه ۵۰۰ تن تولید دارد و حدود هزار و ۳۰۰ نفر در آن اشتغال دارند.
با تکمیل طرح توسعه این مجموعه، تولید آن تا سه برابر افزایش می یابد و ظرفیت اشتغالزایی برای هزار نفر دیگر در آن فراهم می شود.
بازید وزیر صنعت از مجتمع آندیا فولاد
عباس علی آبادی عصر شنبه از مجتمع آندیا فولاد واقع در شهرستان ایجرود بازدید کرد و با مدیران این مجموعه تولیدی پیرامون مسائل این واحد جلسه تشکیل داد.
در این جلسه مدیران این واحد تولیدی خواستار حمایت از تولیدات خود شدند و از وزیر صمت خواستند در خصوص حقوق ورودی فرومنگنز پر کربن و متوسط کربن تجدید نظر صورت گیرد چرا که این محصولات در داخل کشور تولید می شود.
وزیرصنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه بر حمایت همه جانبه از تولید داخل تاکید کرد و گفت: اگر تخصیص ارزی برای واردات کالاهای دارای مشابه داخلی انجام شده باشد، این موضوع با قید فوریت بررسی میشود.
به گزارش ایرنا مجتمع آندیا فولاد ایجرود که با حمایت دولت سیزدهم در مدار احیا قرار گرفته است چند ماهی است که تولید خود را در حوزه تولید زنجیره فولاد از سر گرفته است.