نعمتالله حاجیزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با تلاش نیروهای راهداری، هلال احمر و پلیس راه این ۲ مسیر برفروبی و برای تردد وسایل نقلیه بازگشایی شد اما به رانندگان توصیه داریم حتما با تجهیزات کامل زمستانی تردد داشته باشند.
وی افزود: بارش شدید باران در استان گلستان به ویژه مناطق شرقی سبب طغیان رودخانه اوغان و عبور آب از روی پل روستای بایلر شد و به همین دلیل جاده دوم ارتباطی گنبدکاووس- کلاله بسته شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان ادامه داد: تردد در این مسیر تا زمان فروکش کردن آب از سطح جاده امکان پذیر نیست و به رانندگان توصیه میشود از جاده اصلی استفاده کنند.
حاجی زاده تاکید کرد: مدیریت بحران استان به صورت مستمر گزارشات خسارات را جمع آوری میکند و گزارشات واصله تاکنون گویای خسارت جدی نبوده است و بر اساس قانون مدیریت بحران دستگاههای اجرایی مکلفاند ۷۲ ساعت بعد از خاتمه شرایط اضطرار نسبت به تکمیل فرمهای خسارات اقدام کنند.
وی افزود: در بیشتر نقاط استان گلستان شاهد بارندگی بودیم اما بیشترین میزان بارش تا شب گذشته با ۷۱ میلیمتر در شهرستان رامیان بارید.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان بیان کرد: با وجود محدودیتهای اعتباری در نقاط حساس لایروبی رودخانهها در سطح استان انجام شد که در نتیجه آن جریان آب روانتر و خسارتها ناشی از شدت سیلابها کاهش یافته است.
به گزارش ایرنا، سیل و طغیان رودخانهها، عجین شده با نام گلستان است؛ از سیل مرداد سال ۱۳۸۰ که موجب کشته شدن بیش از ۵۰۰ نفر شد و پر تلفاتترین سیل ایران لقب گرفت تا سیلاب دشت سال ۱۳۹۸ آق قلا و گمیشان با ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت و ۱۱ کشته، چهار ستون بدن گلستانی ها با هر بارش شدید باران لرزیده و وجود آن ها از دلهره و ترس لبریز میشود.
انجام اقدامات آبخیزداری و لایروبی رودخانهها و نیز مقاوم سازی خانههای مسکونی در مناطق روستایی پس از سیل ۱۳۹۸ در گلستان و سرعت بخشیدن به این اقدامات در دولت سیزدهم از دلائل اصلی در کاهش خسارات بارش های سیل آسای در این استان است.
استان گلستان با ۱۴ شهرستان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.