به گزارش ایرنا، مصطفی صحرایی روز یکشنبه در بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، اظهار کرد: حضور استاندارد و ارتباط و همکاری تنگاتنگ با تراکتورسازی متضمن کیفیت تولیدات این گروه بوده و از منظر استاندارد، کیفیت تولیدات تراکتورسازی بسیار خوب است.
وی افزود: تراکتورسازی مجهز به بسیاری از آزمایشگاه های ارزیابی و کیفیت است که از سطح بالایی برخوردارند و حتی تعدادی از آزمایشگاه های این مجموعه همکار استاندارد هستند و در موضوع استانداردسنجی تولیدات در سطح کشور نیز خدمات ارائه می کنند.
صحرایی گفت: استفاده از ظرفیت های این آزمایشگاه ها و همچنین تقویت آنها با توجه به ارتباط بین استاندارد و تراکتورسازی در دستور کار سازمان ملی استاندارد قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه استاندارد از منظر نظارتی حامی مصرف کنندگان است، تاکید کرد: بودن در کنار واحدهای تولیدی مانند تراکتورسازی نیز جنبه حمایتی و پشتیبانی برای تولید محصولات با کیفیت و عرضه به مصرف کنندگان دارد.
این مقام مسئول بالا بردن ارزش تولیدات با استفاده از مقیاس های استانداردسازی را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: تولیداتی که استانداردهای لازم را داشته باشند به راحتی در بازارهای جهانی حضور می یابند ضمن رقابت با محصولات مشابه، برای کشور ارزآوری نیز دارند.
صحرایی تراکتورسازی را برند (نشان تجاری) ملی عنوان کرد و گفت: تراکتورسازی نه تنها برای آذربایجان که برای کشور مایه افتخار و مباهات است و تلاش تک تک کارکنان آن برای تولید محصولی که در امنیت غذایی کشور تاثیر دارد، ستودنی است.
معاونت مهندسی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این بازدید به نقش سازمان استاندارد در فرایند تایید نوع محصولات جاری و جدید تراکتورسازان شامل تراکتورهای شالیزار، تراکتورهای کابین دار و کامیونت های خودروسازان دیزلی و جایگاه این اقدامات در توسعه فعالیت های تراکتورسازی تاکید کرد.
امیر جدیری فیضی گفت: این گروه صنعتی دارای چهار آزمایشگاه کالیبراسیون(اندازه گیری دقیق)، استاندارد محصول (مرکز آزمایش تراکتور)، آزمایش موتور، مواد و شیمی است که سه آزمایشگاه کالیبراسیون، استاندارد محصول و تست موتور همکار سازمان ملی استاندارد است و آزمایشگاه مواد و شیمی نیز در حال طی مراحل جهت اخذ گواهینامه مربوطه به منظور همکاری با استاندارد است.
به گزارش ایرنا، گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.